Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/11-14   -   Pressemeddelelse

Primera Air har opnået tilladelse til at flyve til og fra USA

Den første afgang finder sted i morgen, søndag den 16. november fra Reykjavik, Keflavik International lufthavn til New York, JFK International lufthavn.

Ifølge Hrafn Thorgeirsson, CEO i Primera Air er beflyvningstilladelsen til USA en vigtig milesten for selskabet, selvom han understreger, at selskabet ikke har planer om at udnytte den nyerhvervede tilladelse i stor skala i nærmeste fremtid.

Om Primera Air
Primera Air, en del af Primera Travel Group, blev etableret i 2007 med base i de vigtigste byer i Skandinavien og i Riga. Som et af de mest fleksible nordiske flyselskaber med dansk og lettisk driftstilladelse flyver Primera Air til 68 destinationer i hele verden. Primera har specialiseret sig i en ensartet flåde på otte Boeing 737 New Generation fly med en planlagt udvidelse til ni fly i 2015. Primera Air er ejet af Primera Travel Group, som er privatejet af Andri M. Ingolfsson.

Om Primera Travel Group
Primera Travel Group er Skandinaviens tredjestørste rejsegruppe med 1,5 millioner rejsende om året. Selskabet har hovedkvarter i København og ejer blandt andet det danske rejseselskab Bravo Tours, Solresor i Sverige, Solia i Norge samt flyselskabet Primera Air. Primera Travel Group tilbyder rejser til håndplukkede destinationer med et bredt udvalg af unikke oplevelser og pakketilbud. Primera Travel Groups selskaber er blandt de mest præcise, og selskabets kvalitets- og sikkerhedsstandarder er certificeret af IATA. Primera Travel Group blev stiftet i 1992 og har i dag 1000 ansatte. Gruppen har i snit demonstreret en gennemsnitlig årlig vækst på 5-10 procent siden 2007 og havde i 2013 en omsætning på EUR 650 mio. Læs mere på www.primeragroup.com.

Billeder


Pressekontakt

Stine Torp Carlsen
  40 83 07 70

Firma

Primera Air Scandinavia
Digevej 114
2300 København S, Danmark

  32 82 05 40

https://primeraair.com/index.php/da/

Modtag nyheder fra Primera Air Scandinavia på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire