Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/07-14   -   Pressemeddelelse

OneBizz fra QBS group giver mindre og mellemstore virksomheder nye it-værktøjer

Danmarks mindre og mellemstore virksomheder kan se frem til et nyt it-koncept, som muliggør markante effektivitetsforbedringer. OneBizz integrerer markedsførende Microsoft med vertikale løsninger og gør alt tilgængeligt i skyen.

OneBizz er en helt ny type samlet løsning, hvor markedsførende Microsoft-produkter - Microsoft Dynamics NAV, CRM og Office 365 - integreres med vertikale løsninger og er tilgængelige på Microsoft Azure. OneBizz tilbydes som en cloud-løsning og er baseret på en "pay-per-use" basis. OneBizz integrerer produkterne i én samlet løsning i én tiltalende brugergrænseflade.

OneBizz understøtter alle nøgleprocesser og den måde, hvorpå de virker sammen. Hermed får virksomhederne mulighed for at opnå en ret væsentlig effektivitetsforbedring.

OneBizz er tilgængelig for mindre og mellemstore virksomheder i Danmark i slutningen af 2014.

Også let for forhandlerkanalen
OneBizz-konceptet er udviklet af Quattro Business Solutions (QBS group), som er en international distributør af Microsoft Dynamics produkter.

OneBizz vil blive tilbudt som et standardprodukt med en let håndterlig, rollebaseret implementeringsmetode og solgt via en kanalmodel, hvor QBS group leverer bl.a. produktintegration, partneruddannelse, implementering og kundesupport.

"De danske Microsoft-forhandlere er i forvejen karakteriseret ved en høj grad af viden og en tæt relation til deres kunder. Med OneBizz-konceptet stiller vi en hel række af services til rådighed for forhandlerne og klæder dem endnu bedre på til at servicere kunderne," siger Niels-Erik Hansen, Operational Lead i QBS Nordic.

Også begejstring hos Microsoft
"Vi er meget begejstrede for OneBizz. For OneBizz vil kunne hjælpe tusindvis af mindre og mellemstore kunder til at høste fordele af Microsofts cloud-løsninger," siger Paul White, General Manager ERP Product Marketing i Microsoft.

"Styrken ved OneBizz er, at produktet integrerer førende Microsoft produkter og med ISV-løsninger. Hermed får slutkunderne både markedsførende produkter og hele den viden om brancheløsninger, der ligger hos Microsoft-partnerne," siger Niels-Erik Hansen, Operational Lead i QBS Nordic.

"OneBizz har potentialet til at skabe en mærkbar effektivitetsforøgelse - især i Danmark, som er karakteriseret ved en stor udbredelse af Microsoft Dynamics-løsninger og en kanal, som har udviklet vertikale løsninger på baggrund af en omfattende viden og en tæt relation til kunderne," siger Niels-Erik Hansen.

Lanceret på Microsoft Worldwide Partner Conference
QBS group er sponsor på Microsoft Worldwide Partner Conference, som finder sted i disse dage i Washington D.C.

QBS group benyttede derfor konferencen til lanceringen af OneBizz.

QBS group - sat i verden for at styrke Microsoft Dynamics partnere
Quattro Business Solutions (QBS group) er en hollandsk koncern, som er Microsoft Dynamics Master VAR (Value Add distributør) for otte lande i Vesteuropa.

Quattro Business Solutions hjælper og understøtter partnere inden for alle områder i forretningen, herunder marketing, salg, konsulentassistance, support, træning, coaching og licenshåndtering. Målet er at gøre Microsoft Dynamics partnere endnu stærkere ved at skabe let adgang til operationelle løsninger og strategisk sparring.

Quattro Business Solutions Nordic A/S - den danske del af selskabet - er et mindre, men ekstremt stærkt team med nogle af branchens skarpeste profiler inden for deres discipliner. QBS Nordic har til huse i Scandinavian Trade Building i Allerød.

Pressekontakt

Niels-Erik Hansen
Operational Lead, QBS Nordic A/S
  +45 31 10 13 03
  +45 30 50 61 60

Firma

QBS Nordic A/S
Gydevang 39-41
3450 Allerød, Danmark

  +45 31 10 13 03

http://www.qbsgroup.com

Modtag nyheder fra QBS Nordic A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire