Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/08-14   -   Pressemeddelelse

Ny Bosch Climate Partner



Dansk Energi Center A/S har med Climate Partner samarbejdet optrappet ønsket om endnu mere kvalitet, både i produktportefølje og i selve installationsdelen. Dansk Energi Center A/S installerer mere end 200 anlæg om året, herunder: Jordvarme, varmepumper, ammoniakanlæg, aircondition, proceskøling, vandkøleanlæg, køle-/ frostrum, solfangere og solcelleanlæg.

Dansk Energi Center A/S er nu blevet Bosch Climate Partner, et samarbejde der sætter kunden i fokus. En Bosch Climate Partner er certificeret indenfor gasfyr eller varmepumper. Det vil sige at du altid kan finde en specialist indenfor lige netop den varmeløsning du har behov for. Samtidig har installatørerne stor erfaring i Bosch produkter og vil altid være behjælpelig med gode råd omkring din varmeløsning.

Bosch Climate Partner samarbejdet lægger vægt på:
· Kvalificeret kompetent rådgivning
· Veludført installation
· Energieffektive produkter

Dansk Energi Center A/S har med Climate Partner samarbejdet optrappet ønsket om endnu mere kvalitet, både i produktportefølje og i selve installationsdelen.

Bosch Climate Partner logoet gør det nemmere for slutbrugerne at vælge den bedste installatør. Logoet er slutbrugernes garanti og sikkerhed for kvalitet fra start til slut. Logoet vil blive markedsført og håndhævet, som en garanti for kvalitetssikret arbejde med pålidelige produkter.

Bosch Climate Partner er en gruppe af installatører, som i samarbejde med Bosch, ønsker at lægge ekstra vægt på kvalitet.

Samarbejdet med Bosch betyder at Dansk Energi Center A/S kan tilbyde kunderne flere valgmuligheder - effektmæssig, designmæssigt og funktionsmæssigt.

Dansk Energi Center A/S rådgiver, installerer og servicerer alle varme- og køle-anlæg, både til private, erhverv og offentlige institutioner. Dansk Energi Center A/S ønsker at differentiere sig, ved at yde kompetent rådgivning og give kunden "tryghed og minimalt bøvl i hverdagen".

Dansk Energi Center A/S installerer mere end 200 anlæg om året, herunder: Jordvarme, varmepumper, ammoniakanlæg, aircondition, proceskøling, vandkøleanlæg, køle-/ frostrum, solfangere, solcelleanlæg - stort set alt inden for varme- og køleteknik.

Dansk Energi Center A/S startede under et andet navn i 1998 af Anders Aakær og har i dag Ove Olesen som partner i firmaet. Dansk Energi Center A/S er i rivende udvikling og har i dag 14 ansatte.

Dansk Energi Center A/S tilbyder gratis uforpligtende tilbud, kompetent rådgivning, besøg i vores showroom.

KMO, KSO, VPO, VE-godkendt af Energistyrelsen, ISO 9001:2008 certificeret, Bosch Climate Partner.

Pressekontakt

Fritz Storgaard
  70 26 5000

Firma

Dansk Energi Center a/s
Karisevej 72, Dalby
4690 Haslev, Danmark

  70 26 5000

http://dansk-energi-center.dk

Modtag nyheder fra Dansk Energi Center a/s på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire