Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/09-14   -   Pressemeddelelse

Smag På Byen Aarhus - 10 dage for de madglade



Det nye koncept, Smag På Byen, er en festival, der rammer Aarhus i perioden 18.- 28. sep. Her slår førende restauranter og kultursteder dørene op for alle os, der er forelsket i Smilets By - og har mod på nye oplevelser. Med Smag På Byen kan du spise på nogle af byens bedste restauranter og få 3 retter for kun 225 kr. Derudover får du rabat på entréen til ARoS, Musikhuset og Aarhus Teater.

Ideen til Smag På Byen kommer ud af en helt særlig kærlighed til Aarhus og byens mange restauranter og kulturtilbud. Grundlaget for Smag På Byen er derfor at hylde det kæmpe udbud af oplevelser, der er i Aarhus og gøre dem endnu mere tilgængelige.

Med Smag På Byen sættes fokus på Aarhus' mange kvalitetsrestauranter, og med de 3-retter-for-225 kroner får man chancen for at (gen)opleve nye og kendte steder. Alle de restauranter, der deltager i Smag På Byen, serverer i perioden fra den 18. - 28. september en specielt sammensat 3-retters menu, der giver gæsterne mulighed for at smage på restaurantens niveau.

Desuden adskiller Smag På Byen sig fra andre gastro-events ved også at tilbyde kulturoplevelser. Aarhus har en masse at byde på inden for kultur - og er af samme grund valgt til Kulturby 17. Tre af de største fyrtårne er med i Smag På Byen, og man kan således få rabat på entréen til ARoS og udvalgte oplevelser i Musikhuset og på Aarhus Teater.

Det bliver en fest for alle, både madglade og kulturelskere, og du har chancen for at smage på det hele.
Men skynd dig. Der bliver hurtigt udsolgt!

Spis med på Smag På Byen på http://smagpaabyen.dk - salget er allerede startet!

OPLEV bl.a.

RESTAURANTER:
Gastromé
SANS med Früd
ART Restaurant
Det Gamle Mejeri
Restaurant Seafood
Restaurant Skovmøllen
Slinger Bistro
johan r
Og mange flere!

KULTUR
ARoS
Musikhuset Aarhus
Aarhus Teater

Smag på Byen er arrangeret af SPOT A/S - en del af JP/Politikens Hus.

Pressekontakt

Bent Klenke Christensen
Direktør
  4072 7471

Firma

SPOT A/S
Rådhuspladen 37
1785 København V, Danmark

  33461818
  26188913

http://www.spot.dk

Modtag nyheder fra Smag På Byen - Aarhus på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire