Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/11-16   -   Pressemeddelelse

GSY-bjælke optimerer Pelican Self Storage på Nørrebro



Der monteres i disse dage GSY kompositbjælker på nyt opbevaringslager i København, hvor Pelican Self Storage åbner endnu et stort opbevaringslager næste år. Valget af GSY bjælken fra Give Stålspær skyldes ønsket om fleksibilitet i et komplekst byggeri og optimering af byggeprocessen

Der er tale om en kompleks sag, når Give Stålspær leverer og monterer stål til byggeriet af et nyt Pelican Self Storage på Nørrebro i København. Og netop på grund af kompleksiteten har man valgt at bruge Give Stålspærs specialudviklede GSY-bjælke til konstruktionen.

Med GSY-bjælken opnås flere konstruktionsmuligheder, fordi man ikke arbejder med faste standarder. Derimod optimeres og tilpasses GSY-bjælken til det enkelte projekt allerede i projekteringsfasen, og det skaber en optimeret byggeproces. På et kompliceret byggeri som dette, er GSY-bjælken derfor en fordel, fordi den giver større konstruktionsmæssig frihed og bjælken kan produceres til lige netop den funktion, som påkræves, fra starten.

"Med GSY-bjælken optimerer vi rumhøjden, og det betyder, at den samlede bygningshøjde reduceres. Det medfører en økonomisk og energimæssig besparelse for kunden i sidste ende, og den ekstra højde gør det nemmere at planlægge den indvendige installationsføringen. Den fleksibilitet, som GSY-bjælken bringer til et byggeri som dette, ligger rigtigt godt i forlængelse af vores Best in Class-strategi," lyder det fra Teil Bechmann, Give Stålspær med henvisning til virksomhedens strategi om kontinuerligt at optimere processer - fra tegnestue til færdigt byggeri.

Med sit relativt slanke design kan GSY-kompositbjælken integreres i selve dækket, hvorved den samlede tykkelse af dækket bliver minimal. Det gør byggeriet billigere, fordi man undgår fordyrende bjælkeplads, får en lavere totalhøjde samt færre facadekvadratmeter.

En klar fordel på det aktuelle byggeri på Nørrebro. Hos Give Stålspær ser man det som en vigtig opgave at kunne levere et specifikt tilpasset produkt, som giver arkitektonisk frihed, og som også rent økonomisk kan være med i forhold til konkurrerende produkter.


Pressekontakt

Teil Bechmann
Partner
  75 73 12 18

Firma

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande, Danmark

  75 73 12 18

www.givesteel.com

Modtag nyheder fra Give Steel A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire