Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/05-15   -   Pressemeddelelse

Give Stålspær A/S vinder ny ordre på skøjtehal

Multihaller, idrætshaller og nu skøjtehaller. Give Stålspær A/S skal levere 350 tons stål til Ørestadens nye skøjtehal.

Stigning i halbyggerier
Opførslen af den 5500 m2 store skøjtehal i Ørestaden er i gang. Give Stålspær A/S projekterer, leverer og monterer 350 tons stål til byggeriet, herunder en tagkonstruktion af opsvejste
gitterspær med en samlet spændvidde på 45 meter. Give Stålspær A/S leverer stål til en del halbyggerier: "Vi har oplevet en øget efterspørgsel på stålleverancer til forskelligartede sportshaller. Falkonergården multihal på Frederiksberg, Lanternen multihal i Løgstør, Gentofte Sportspark og nu Ørestadens Skøjtehal er på listen over de seneste stålkonstruktioner til de moderne haller, vi har leveret til. Ørestadens Skøjtehal er dog den første skøjtehal, vi har leveret til i Danmark", lyder det fra Teil Bechmann, Give Stålspær A/S.

Virksomheden har før leveret stålkonstruktion til en kæmpestor skøjtehal i Stavanger, Norge, som på landsplan har en hel del flere skøjtehaller end de 25, vi har i Danmark.
Byggeriet i Ørestaden opføres på en 4500 m2 stor grund og kommer til at bestå af to etager. Skøjtehallen får blandt andet en ishockeybane, en tumlebane og omklædningsfaciliteter. Derudover bygges der tilskuerpladser til 800 mennesker med plads til senere udvidelse til 1900 tilskuere.

Høj byggeaktivitet stiller særlige krav
Ørestaden er i vækst. På de omkringliggende arealer opføres samtidig en ny multiarena, en folkeskole og en dagsinstitution. Det betyder, at der gennem hele byggeperioden vil være høj byggeaktivitet på pladsen. Det stiller særlige krav til byggepladsdrift og udførsel. Men placeringen stiller også krav til skøjtehallens udformning, da den skal passe ind i det øvrige byggeri.

Pressekontakt

Teil Bechmann
Partner
  75 73 12 18

Firma

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande, Danmark

  75 73 12 18

www.givesteel.com

Modtag nyheder fra Give Steel A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire