Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/06-16   -   Pressemeddelelse

Give Elementer hitter med koncept til detailbranchen

Et keep it simple koncept for levering og opstilling af betonelementer er blevet et hit for Give Elementer, som har fået godt fat i detailbranchen.

Levering af standard betonelementer til industribyggeri er fokusområde i Give Elementer A/S. Ved at holde projekterne enkle kan betonproducenten levere hurtigere og være mere fleksible. Det har vundet indpas hos detailkæderne, som ofte bygger enkelt og hurtigt. Keep it simple princippet er Give Elementers DNA, og aktuelt bruger virksomheden det ved leveringen til et nyt Jem og Fix byggemarked i Tønder.

Give elementers projektleder på sagen, Mickey Bork Nielsen, fortæller:
"Vi arbejder efter et koncept, som egner sig virkelig godt til den her type bygninger. Vi sørger for at sætte elementerne op hurtigt, så vi kun er på pladsen i kort tid. Det er populært, og derfor har vi stor succes med det."

Opgaven for Jem & Fix starter efter sommerferien, og Give Elementer leverer og opstiller de seks meter høje betonelementer fra uge 36 og to uger frem. Virksomheden leverer og opsætter også skillevægge og indsætter etager inde i bygningen. I alt bliver byggemarkedet i Tønder på 800 m2. Det er entreprenør Aaskov Byggefirma, som står for byggeriet, og han har allerede besluttet sig for betonelementer til to tilsvarende byggerier.

Pressekontakt

Finn H Eskildsen
Partner
  +45 26 33 15 47

Firma

Give Elementer A/S
Hjortsvangen 19
7323 Give, Danmark

  45 7670 1540

http://www.elementer.dk/

Modtag nyheder fra Give Elementer A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire