Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/11-14   -   Pressemeddelelse

Online transportløsning med e-conomic

- Det skal være slut med disponering i Excel og med bookinger med kuglepen og papir. Med en komplet transportløsning i skyen bliver det nu muligt for alle transportvirksomheder at optimere forretningen med de nyeste it-værktøjer.

"Sådan udtaler produktchef Thue Madsen fra den danske softwarevirksomhed Multi:IT A/S, der er specialister i it-løsninger til transportvirksomheder. Multi:IT har i mange år arbejdet med transportløsninger baseret på Microsoft C5, men har nu udviklet en ny online version af transportløsningen, der indeholder alt fra webbooking til disponering, flådestyring, ruteplanlægning og fakturering.

Den nye softwareløsning hedder Truckplanner, og er skræddersyet til mindre transportvirksomheder, og den afvikles 'i skyen', som det hedder, fordi løsningen ikke driftes hos den enkelte virksomhed, men i stedet afvikles over nettet på udstyr placeret på to forskellige lokationer hos internetgiganten Amazon. Der er derfor tale om en ægte "cloud" løsning, der er tilgængelig overalt, bare der er en internetforbindelse.

" Målet med Truckplanner var at lave en komplet transportløsning, som er let tilgængelig, nem at anvende og til en pris så alle kan være med" forklarer Thue Madsen, der er produktchef hos Multi:IT: "Vi synes, at det er lykkedes rigtig godt, men udviklingen slutter aldrig. For det er jo det geniale ved "cloud" løsninger. Vi kan altid bygge videre, opdatere og tilbyde nye funktioner, uden at kunden skal spekulere på nedetid eller konsulenttimer på at få det i drift. "

Der følger ingen udgifter for virksomheden med ibrugtagningen af Truckplanner, men derimod et månedsabonnement for enten "Small" eller "Standard" løsningen og så de ekstra moduler der evt. er behov for. Der kan bestilles en gratis 14 dages prøveperiode på hjemmesiden, www.truckplanner.dk.

Integration med regnskabsprogrammet e-conomic

Truckplanner tilbyder dyb integration med e-conomic, der er Danmarks hurtigst voksende regnskabsprogram og i dag anvendes til bogføring og fakturering af mere end 80.000 danske virksomheder. Med integration til e-conomic overføres bookinger fra Truckplanner til fakturering i e-conomic så opgaver som bogføring, debitorstyring og andre økonomiske transaktioner håndteres i e-conomic.

Om Multi:IT A/S

Multi:IT A/S, virksomheden bag Truckplanner, fokuserer på IT til transportbranchen. Virksomheden er oprindeligt startet i 2007 med fokus på ruteplanlægning og optimeringssoftware fra tyske PTV AG (Map&Guide), men har siden 2012 leveret egenudviklede transportløsninger baseret på Microsoft C5 med funktioner som online disponering og webbooking, GPS tracking og flådestyring og med App´s til mobil ordrestyring.

Multi:IT's løsninger anvendes i mere end 100 danske og nordiske transportvirksomheder.

Multi:IT er forhandler og branchepartner hos e-conomic A/S.

Pressekontakt

Thue Madsen
Produktchef
  +45 31 69 31 36

Firma

Multi:IT A/S
Krøyer Kielbergs Vej 3, 5 tv.
8660 Skanderborg, Danmark

  +45 76 10 00 36

http://multi-it.dk/

Modtag nyheder fra Multi:IT A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire