Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/04-19   -   Pressemeddelelse

Dansk Outlet går til kamp for miljøet

For fremtiden vil bæreposerne i tøjkæden Dansk Outlet koste penge, og det er der en særlig grund til. Hele overskuddet vil nemlig gå ubeskåret til et grønt formål hvert år. ”I Dansk Outlet værner vi om miljøet, og vi håber, at vores mange kunder vil hjælpe os i kampen for et grønnere samfund,” siger Dansk Outlets direktør.

9 tons plastik. Så meget bruges der hvert år til bæreposer i Danmark, og danskerne bruger sammenlagt ca. 460 millioner bæreposer om året, når der handles i supermarkeder, tøjbutikker eller lignende.

Hos tøjkæden Dansk Outlet erkender man, at man selv er med til at trække forbruget af bæreposer op. Dagligt bliver der nemlig fyldt et utal af plastikposer med tøj fra alle kædens 24 butikker på landsplan.

Det ønsker Dansk Outlet-ledelsen nu at gøre noget ved. Målet er på sigt at undgå plastikposer helt, men i første omgang iværksætter man et andet initiativ.

Fremover skal kunderne nemlig have pungen op, hvis de ønsker at fylde deres nyindkøbte tøj ned i de gul-sorte poser med Dansk Outlet-logo. Priserne bliver henholdsvis 1, 2 eller 3 kroner afhængig af posens størrelse.

Overskuddet fra det nye initiativ vil så efterfølgende gå ubeskåret til et grønt formål hvert eneste år.

”I Dansk Outlet ønsker vi også at værne om miljøet, og vi påtager os også en del af ansvaret for, at så mange tons plastik hvert år bliver brugt til bæreposer. Vi har rigtig mange kunder i vores butikker hver dag, der nemt skal kunne forlade butikken med deres nye varer. Derfor har vi altid tilbudt gratis bæreposer. I den ideelle verden, og det arbejder vi allerede indædt på, vil Dansk Outlet ikke tilbyde plastikposer, når man har handlet i vores butikker. Vi vil i stedet finde et andet og mere bæredygtigt alternativ. Men indtil vi har fundet den helt rigtige løsning, der giver mening for alle parter, mener vi, at dette er et markant skridt på vejen til et bedre miljø,” siger direktør i Dansk Outlet, Nicolai Nørskov.

Håber og tror på kundernes opbakning
Det er aldrig sjovt at opkræve penge for et produkt, der tidligere var gratis. Specielt ikke i Dansk Outlet, hvor prisen på varerne er det altoverskyggende parameter. Alligevel håber og tror direktøren på, at kunder vil tage godt imod initiativet.

”Vi har alle et ansvar i forhold til at efterlade en grøn klode til vores efterkommere. Det gælder både os som virksomhed og den enkelte forbruger. Derfor er jeg overbevist om, at både vores mange loyale og vores nye kunder vil deltage i kampen for et bedre klima. Vores butikker er placeret således, at man parkerer tæt på indgangen, og derfor har vores kunder ikke det samme behov for bæreposer som eksempelvis butikker, der ligger på gågaderne. Vi er stolte over at være en af de virksomheder, som tager problemet alvorligt,” siger Nicolai Nørskov.

Nicolai Nørskov og resten af bestyrelsen i Dansk Outlet vil ved årets udgang beslutte, hvilket grønt formål der får tilsendt overskuddet fra det nye initiativ.

Billeder


Pressekontakt

Nicolai Nørskov
Direktør
  24257734

Firma

Dansk Outlet
Eli Christensensvej 53
Ikast 7430, Danmark

  53362874

https://www.danskoutlet.dk/

Modtag nyheder fra Dansk Outlet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire