Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/11-14   -   Pressemeddelelse

Oplev Humørets Venner på et lokalt Plejehjem i Fredensborg Kommune

Den klassiske guitarist Peter Reiming, har stiftet foreningen "HUMØRETS VENNER", hvis hovedformål er at udvide det sociale arbejde for Kommunens ældre og svage borgere.

Peter Reiming er uddannet på det Kongelige Danske Musik Konservatorium i 1983
og har gennem årene fungeret som Klassisk Solo Guitarrist ved utallige arrangementer i ind - og udland. Hans lidenskab til musik og interesse for andre mennesker har bragt ham i kontakt med borgerne og personalet på Lystholm i Fredensborg. Resultatet er blevet til foreningen Humørets Venner.

Peter Reiming udtaler, "efter at have spillet og sunget sammen med beboerne på pleje - og Aktivitetscenter Lystholm i Fredensborg, fik jeg bekræftet, at der er et stort behov for adspredelse og aktivering.
Musik og fællessang er et fantastisk redskab til dette - alle kan være med".

Peter Reiming fortsætter, "efter flere besøg på Lystholm, hvor glæden var stor, stod det klart for mig, at sådanne arrangementer burde udvides til samtlige aktivitetscentre i Fredensborg Kommune, - og derfor har jeg stiftet foreningen Humørets Venner".

Foreningen tilbyder 2 medlemskaber. Et 12 måneders medlemskab til støtte medlemmer og et 12 måneders medlemskab til institutioner.

Støttemedlemskabet koster 100,- kr. pr. år.
Medlemskabet for Institutioner er indtil videre fastsat til 500,- kr. pr. år og er incl. 2
musikalske besøg af Humørets Venner. Dette fordelagtige tilbud gælder frem til 31.12.2014 - så alle Institutioner skal skynde sig, hvis de vil have musik til deres borgere til denne lave pris.

HUMØRETS VENNERs mål er at gøre svage og ældre borgere mere glade og tilfredse i hverdagen.
Peter Reiming - Stifter www.peterreiming.com

Pressekontakt

Troels Vinther & Peter Reiming
  27659132
  23913748

Firma

Humørets venner
Teglgårdsvej 527
3050 Humlebæk, Danmark

  27659132
  23913748

www.moodfriends.weebly.com

Modtag nyheder fra Humørets venner på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire