Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/12-14   -   Pressemeddelelse

ProTruck A/S indleder spændende samarbejde med Avitruck AS, Norge omkring Hyster agenturet i Norge

ProTruck A/S har overtaget 67% af aktiekapitalen i Avitruck AS, som er norsk generalimportør og forhandler af Hyster gaffeltruck og services i Norge. Aftalen er indgået med Tore og Marius Jacobsen, som driver entrepenørmaskine virksomheden Avitec AS, og som hidtil har ejet de 67% i fællesskab.

Torben Nielsen ejer som direktør og daglig leder i Avitruck fortsat 33% og fortsætter som både direktør og aktionær i selskabet.

Avitruck AS har import- og forhandler agenturet for Hyster gaffeltruck og services i Norge. Selskabet er strategisk placeret i Drammen og sælger og servicerer Hyster gaffeltruck og øvrigt løftemateriel med eget personale i nærområdet. I visse strategiske områder samarbejdes der med regionale forhandlere, som køber produkterne af Avitruck og så supplerer med egne serviceydelser.

Selskabet blev etableret i 2011 og havde en meget stærk udvikling med salg af Hyster produkter i 2011 og 2012. I 2013 oplevede virksomheden en opbremsning i aktiviteter og driftsresultatet hvilket førte til en ny og revideret strategi. At ProTruck A/S nu bliver aktionær i Avitruck AS er netop en følge af en ny strategiplan, hvor idegrundlaget i det norske selskab redesignes og hvor der etableres nye shared-services mellem de to selskaber. Dette vil sikre en stærk og sund platform at videreudvikle Hysters position på det norske marked på.

Fælles styrke i Norden
- Vi er stolte af, at både ejerkredsen bag Avitruck og Hyster koncernen har valgt os som en aktiv medejer i det norske selskab. Vi har målrettet opbygget Hyster aktiviteterne i Danmark siden 2012 og er i dag 40 dedikerede medarbejdere. Med et nyt fokus og fælles indsats og infrastruktur er det ambitionen at skabe en tilsvarende stærk vækst med Avitruck og Hyster i Norge, siger Michael Laursen, adm. direktør i ProTruck A/S.

Norge som truckmarked
Avitruck AS afsætter ca. 150 nye og brugte maskiner på det norske marked i 2014. De fleste maskiner sælges via egen salgsafdeling i den sydlige del af Norge, men der arbejdes også med forhandlere i Bergen, Trondheim, Lofoten og i Øst- og Vestfold.

2014 har været et stærkt år for Avitruck i Norge med salg af blandt andet to 45 ton Hyster reachstackere til vigtige kunder i nærområdet udtaler direktøren i Avitruck, Torben Lund Nielsen. Med samarbejdet med ProTruck A/S i Danmark opnår vi fremadrettet endnu bedre muligheder for at udvikle os på det norske marked i kraft af fælles indkøb, lagerføring af truck, adgang til brugte truck samt en fælles ERP og IT platform som er udviklet til specifikt til branchen udtaler Torben Nielsen.

Hyster støtter op om den norske forhandler
Det nye samarbejde mellem Hyster Europe og Avitruck kommer som en naturlig følge af HYSTER EUROPE's øgede fokus på at videreudvikle forhandlerstyrken væsentlig i de Nordiske lande.

Som en veletableret professional organisation med stor vægt på kundeservice deler Avitruck samme strategi og vision som Hyster, nemlig at opnå status som en ledende virksomhed inden for intern transport og logistik. Avitruck er med sit team af professionelle medarbejdere, hvoraf mange har op til 20 års erfaring i branchen, godt forberedt på at kunne imødekomme Hyster's forventninger om væsentligt øgede aktiviteter, markedsandel og ikke mindst større kundetilfredshed.

Hyster er den eneste rigtig globale full-line leverandør af gaffeltruck og intern transportmateriel. Produktpaletten omfatter over 150 produkter fra 1 - 52 ton kapacitet, udviklet og produceret af Hyster og som tilbydes på verdensplan i over 110 lande.

Produktporteføljen inkluderer et komplet program af warehouse produkter, diesel- og gas gaffeltrucks fra 1-8 ton kapacitet og elektriske gaffeltruck fra 1 til 5 ton kapacitet. Yderligere producerer Hyster 'Big Trucks' med kapacitet fra 8 - 52 tons samt containertruck og reachstackere til terminaler, stevedore og havnedrift. Produktprogrammets bredde og dybde samt høje kvalitet er enestaende i markedet.

Vi ser frem til et godt samarbejde med det "nye" norske team udtaler Alan Blyth, director i Hyster Europe.

Du er velkommen til at kontakte direktør Michael Laursen på +45 69663456 eller direktør Torben Nielsen på +47 48998197 hvis du vil vide mere om samarbejdet mellem Avitruck AS og ProTruck A/S

Billeder


Pressekontakt

Michael Laursen
  +45 6966 3456

Firma

ProTruck A/S
Jernaldervej 100
8300 Odder, Danmark

  +45 6966 3456

http://www.protruck.dk

Modtag nyheder fra ProTruck A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire