Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/05-15   -   Pressemeddelelse

Fernisering og udstilling i Sankt Markus Kirke



Sankt Markus Kirke i Aarhus inviterer til fernisering og udstilling med violinist og kunstmaler Birgitte Bærentzen Pihl. Arrangementet foregår den 31. maj og der bydes på både kunstudstilling og klassisk musik.

Birgitte Bærentzen Pihl er uddannet violinist fra Det Jyske Musikkonservatorie og er til dagligt ansat som soloviolinist ved Aarhus Symfoniorkester og desuden violinist i Mira-Kvartetten og Århus-Sinfonietta.

Den 31. maj inviterer Sankt Markus Kirke inden for til fernisering og kunstudstilling, hvor man kan opleve en anden side af Birgitte Bærentzen Pihls talent. Ved siden af sin karriere som musiker, er Bærentzen Pihl en passioneret kunstmaler, der finder inspiration til sine billeder i sit musikervirke og i digte og fortællinger.

Udstillingen i Sankt Markus Kirke er inspireret af den fynske komponist Carl Nielsens symfoni `Espansiva´ og består af værker med akvarel, blyant, oliekridt og tusch. Ferniseringen foregår den 31. maj, hvor man også vil kunne opleve Birgitte Bærentzen Pihl udfolde sig med et par musikalske indslag.

Ferniseringen foregår umiddelbart efter højmessen, som begynder kl. 10. Der bydes på et glas vin, og der er rig mulighed for en snak med kunstneren. Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Fakta:
- Fernisering i Sankt Markus Kirke
- Kunstner: Birgitte Bærentzen Pihl
- Den 31. maj efter højmessen kl. 10
- Udstillingen kan ses indtil den 10. juli
- Arrangement er gratis

Pressekontakt

Brian P. Ørnbøl
  +45 42 21 55 12

Firma

Århus Domprovsti
Kystvejen 47
8000 Aarhus C, Danmark

  42215512
  42215512

http://provsti.dk/aarhusdomprovsti/

Modtag nyheder fra Århus Domprovsti på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire