Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/09-15   -   Pressemeddelelse

FFW ansætter erfaren Head of Analytics

FFW, som er et dansk forankret internationalt digitalt bureau, fortsætter med at opruste på Insights & Analytics området. FFW ansætter Nicholas Bean som Head of Analytics og styrker dermed en strategisk vigtig del af organisationen, idet Insights & Analytics er en fundamental del af FFWs tilgang til kunder og opgaver. Det handler om at kunne måle den digitale performance på tværs af platforme.

Britiske Nicholas Bean kommer fra en stilling som Senior Analyst hos DigitasLBi, et globalt digitalt marketing bureau, i Göteborg og tidligere i London. Nicholas har over 10 års erfaring i bureauverdenen og bliver i branchen betragtet som en af de mest erfarne social media analysts i Europa. Han har stået bag en række af branchens helt store projekter, som for eksempel udrulningen af den globale social media business strategy og measurement framework for Volvo Cars Global.

"Jeg glæder mig til at arbejde med FFWs mange store, internationale kunder og overføre mine erfaringer fra en række af mine tidligere globale kundebrands som fx Volvo, Virgin Atlantics og Stella Artois til det danske marked," udtaler Nicholas Bean.

FFW Chief Strategy & Insights Officer Gus Murray udtaler, "Nicholas er en international profil, der passer perfekt ind i vores setup. Kunderne efterspørger i stigende grad disse kompetencer og Analytics er helt afgørende for at kunne hjælpe brands til bedre at forstå og benchmarke deres digitale aktiviteter samt bedre forstå målgruppen. Det giver os mulighed for sammen med kunden at identificere nyt forretningspotentiale og ultimativt skabe nye innovative produkter og services for kunden."


Om FFW

FFW er et digital bureau "built on technology, driven by data, and focused on user experience."
Vi har igennem 15 år bygget kreative, brugervenlige, digitale løsninger, som skaber resultater for vores kunder, verdens største brands. Mere end 420 af vores Friends From Work laver det de elsker hver dag på vores 20 kontorer over hele verden.

FFW er en del af Intellecta Group. Andre virksomheder i koncernen er Bysted AB, Hilanders AB, Intellecta Corporate AB, ISBIT GAMES AB, Rewir, River Cresco AB, Tomorrow (Shanghai) Ltd, Unreel AB og Wow Events AB.

Intellecta AB er noteret på NASDAQ OMX Stockholm og har omkring 550 ansatte i Sverige, Danmark, Østrig, Tyskland, Holland, Bulgarien, Moldavien, Ukraine, Brasilien, USA, Vietnam og Kina.

Kontaktoplysninger

Michael Drejer | Global CEO, FFW | michael.drejer@ffwagency.com

Troels Feodor Nielsen | Global CMO, FFW | +45 40333020 | troels.nielsen@ffwagency.com

Billeder


Pressekontakt


Firma

FFW
Rentemestervej 2 b
2400 København NV, Danmark

  39162700

ffwagency.com

Modtag nyheder fra FFW på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire