Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/08-15   -   Pressemeddelelse

Cosmeca introducerer Zarkoperfume i sortimentet

Zarko Pavlov, skaberen af Zarkoperfume der i 2014 fik en Danish Beauty Award er netop blevet en del af Cosmecas sortiment.

Zarkoperfume er produceret og skabt af den eneste danske parfumør, Zarko Pavlov, der i 2014 fik en Danish Beauty Award og blev vinder af årets duft for sine danske parfumer. De 100% helt unikke og håndlavede parfumer er netop blevet en del af Cosmecas sortiment.

Zarko Pavlov har udviklet 5 unikke og helt uimodståelige parfumer, som hver især indeholder en duft skabt af kærlighed til det nordiske landskab, og hvad han har på hjerte. På baggrund af Zarkos store kærlighed til den nordiske natur, udtaler han selv; "Ligesom det nordiske landskab, som inspirerer mig, er landskabet af smukke dufte diskret i sine detaljer, men rummelig i sine omgivelser. At udforske det sker af kærlighed, og jeg er både stolt og ydmyg over at kunne kalde mig selv Danmarks eneste parfumør".

100% håndlavet på eget laboratorium
Alle Zarko Pavlovs parfumer er 100% håndlavet på eget laboratorium i Danmark. Det betyder også, at duftene er udviklet på en sådan måde, at de udvikler sig efter den, der bærer dem. 3 af duftene er således unisex dufte, hvorledes de er diskrete og friske.

Dansk Beauty Award 2015 vinder - PINK MOLéCULE
PINK MOLéCULE duften har vundet Danish Beauty Award 2015, er naturligvis også inspireret af det nordiske landskab og pink champagne. De mest fremtrædende dufte i PINK MOLéCULE er hyldeblomst, abrikos, sort orkidé samt pink molekyler.

Forhandles af Cosmeca
Cosmeca fokuserer på hudens og kroppens sundhed og velvære, og netop derfor sælges kun de bedste produkter inden for skønhed og -pleje.

Relevant information

Læs mere om produktet
http://cosmeca.dk/shop/zarkoparfume


Pressekontakt

Merethe Carlsen
Presseansvarlig
  98233737

Firma

Cosmeca
Jernbanegade 25
9460 Brovst, Danmark

  98233737

http://cosmeca.dk/

Modtag nyheder fra Cosmeca på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire