Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/01-16   -   Pressemeddelelse

Direktørskifte i Natur-Energi



Søren Sprogøe er ny direktør hos danskernes foretrukne leverandør af grøn strøm. Stifteren, Søren Hoelgaard Justesen, fortsætter som bestyrelsesformand.

Det er skiftedag hos Natur-Energi, der sælger grøn strøm til sort pris. Søren Hoelgaard Justesen, der stiftede selskabet i 2008, stopper som diretør. Han fortsætter som bestyrelsesformand i Energisk, der er moderselskab for Natur-Energi. Ny direktør er Søren Sprogøe, der startede som finansdirektør i Natur-Energi januar sidste år.

Søren Sprogøe er cand. oecon fra Aarhus Universitet i 2000. Han har tidligere været ansat som bl.a. controller i Bayer A/S og DFDS og som finanspartner og økonomichef i Telenor og CBB Mobil.

"Natur-Energi er en virksomhed på vej frem. Da man lagde fra land i 2008, var grøn strøm et fænomen for de få i storbyerne. Vi er kommet bredere ud, men vi vil gerne gøre bæredygtig energi attraktivt for alle danskere. Derfor er jobbet som direktør i Natur-Energi både spændende og udfordrende," siger Søren Sprogøe.

Senest har Natur-Energi indført en prisgaranti, så danskerne kan købe grøn strøm til en pris, der matcher Energitilsynets gennemsnitspris og alle traditionelle elprodukter i Danmark. Konceptet "Grøn strøm til sort pris" er bl.a. blevet markedsført massivt via en tv-kampagne på TV2.

"Det handler grundlæggende om, at danskerne kan have god samvittighed både over for miljøet og pengepungen, når de bruger strøm fra Natur-Energi," siger Søren Sprogøe.

Over de sidste fem regnskabsår har Natur-Energi oplevet en markant fremgang. Det sidste offentliggjorte regnskab viste et overskud på 6,7 mio. kr. - svarende til en fremgang på 80 pct.

"Jeg har aldrig set mig selv som permanent direktør i Natur-Energi, så det er en beslutning, der har været undervejs i nogen tid," siger Søren Hoelgaard Justesen. "Natur-Energi har nået en størrelse, hvor det giver god mening, at jeg træder til side."

Natur-Energi har siden 2008 arbejdet på at blive Danmarks foretrukne leverandør af grøn energi. Mere end 75.000 danske husstande er kunder hos selskabet. Analyseinstituttet YouGov har udnævnt Natur-Energis kunder til at være de meste tilfredse. De sidste to år er Natur-Energi kåret som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen.

Billeder


Pressekontakt

Knud Løkke Rasmussen
  25386767

Firma

Natur-Energi A/S
Tagensvej 87
2200 København N, Danmark

  25386767

www.natur-energi.dk

Modtag nyheder fra Natur-Energi A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire