Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/12-15   -   Pressemeddelelse

Mette Uth - markedsdirektør i Hello Sales

Mette Uth, der bl.a er tidligere rekfor Svendborg HandelsGymnasium, er ny markedsdirektør i Danmarks hurtigst voksende virksomhed inden for telemarketing.

Det er et lokalt og kendt ansigt, der kommer til at stå i spidsen for Hello Sales - Danmarks hurtigst voksende virksomhed inden for telemarketing. Mette Uth, 38, er netop tiltrådt stillingen som markedsdirektør.

Hun kommer fra et job som HR-ansvarlig i Den Sociale Udviklingsfond. Inden da var Mette Uth rektor for Svendborg HandelsGymnasium. Ved siden af det professionelle liv er Mette Uth særdeles aktiv sportsudøver som spinning- og fitnessinstruktør og en fortid som håndboldspiller i GOG.

Hello Sales blev etableret i Svendborg for bare fire måneder siden og har allerede nu 40 fuldtidsansatte på kontoret i Møllergade. Hello Sales arbejder med salg og markedsanalyse for en række danske virksomheder i bl.a. den danske energi- tele og forsikringsbranche og oplever massiv vækst i både kunder og opgaver.

Det betyder at lokalerne i hjertet af Svendborg er ved at blive udvidet for at gøre plads til ekstra ansatte. Alt i alt råder Hello Sales over 850 km2 og forventningen er, at de inden for et år bliver fyldt med minimum 150 fuldtidsansatte. Dertil kommer deltids- og fritidsjobs til bl.a områdets unge studerende.

- Hello Sales har tårnhøje ambitioner og viljen og evnerne til at følge dem til dørs. Arbejdsmæssigt ser jeg frem til at indfri ambitionerne. På det personlige plan glæder jeg mig over at være "hjemme" i Svendborg igen og med en virksomhed som denne at kunne bidrage aktivt til Svendborgs by- og erhvervsliv, siger Mette Uth.

Ud over kontoret i Svendborg driver Hello Sales også et callcenter i Malaga.

Relevant information

Hello Sales
www.hellosales.dk


Billeder


Pressekontakt

Mette Uth
Markedsdirektør
  53 79 19 05

Firma

Hello Sales
Møllergade 16
5700 Svendborg, Danmark

  88 93 94 94

www.hellosales.dk

Modtag nyheder fra Hello Sales på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire