Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/03-16   -   Pressemeddelelse

GO DREAM direktør svømmer med hajer på Den Blå Planet



Drømmen om at svømme med hajer bliver til virkelighed på Den Blå Planet. GO DREAM direktør Nicolai Bille Krogh får selv hajerne helt tæt på, når han den 16. marts 2016 tester oplevelsen på egen krop.

Nyt unikt partnerskab mellem GO DREAM og Den Blå Planet

Den Blå Planet og GO DREAM gør i samarbejde drømmen om at svømme med hajer let tilgængelig i Danmark. Fra onsdag den 16. marts 2016 sælger drømmefabrikken denne unikke oplevelse på godream.dk som oplevelsesgavekort.

"Hos GO DREAM er vi stolte over, at kunne tilbyde et hajdyk som en helt unik oplevelse. Normalt vil et hajdyk involvere længere rejsetid og planlægning, som hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Nu kan drømmen udleves på Amager til en overskuelig pris," fortæller Nicolai Bille Krogh, Direktør hos GO DREAM.

"På Den Blå Planet arbejder vi for at få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv gennem oplevelser med indhold," fortæller Tony Jørgensen, Marketing og Kommunikationschef hos Den Blå Planet. "GO DREAM er med sit fokuserede og innovative koncept det oplagte valg som samarbejdspartner, hvor vi i fællesskab kan skabe en masse unikke oplevelser for børn og voksne på Den Blå Planet."

En oplevelse for alle sanser

Nicolai er en erfaren dykker og har oplevet mange forskellige, og ikke helt ufarlige, ting siden han startede GO DREAM i 2007, men det er første gang, at han skal dykke med hajer.

"Jeg satser på en gensidig respekt mellem mig og hajerne," siger Nicolai med et skævt smil og fortsætter: "men hvad risikerer man ikke for at sætte endnu et flueben på sin bucket-liste."

Hajdykkeroplevelsen varer omkring 2 timer fra start til slut inklusiv en grundig introduktion til udstyret. Der må maksimalt være fire personer i bassinet ad gangen, da det ellers kan stresse dyrene. Desuden skal man være fyldt 18 år og have Padi-dykkercertifikat. For blot 1995 kr. kommer man helt tæt på de smukke dyr og får en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor alle sanser kommer i spil.

Om GO DREAM

GO DREAM blev stiftet i 2007 af Nicolai Bille Krogh og sælger i dag oplevelser i både Danmark, Norge, Sverige og New York. Hos GO DREAM lever og ånder vi for oplevelser. Det er vores mission, at få folk til at opleve livet.

Vi tror på, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten. Derfor gør vi vores for, at gøre det let for dig at finde gode, spændende, romantiske, skæve og unikke oplevelser, der kan give din hverdag et ekstra pift.

Pressekontakt

Anne Winther Rasmussen
  26213555

Firma

GO DREAM
Sortedam Dossering 55
2100 København Ø, Danmark

  26213555

www.oplevelsesgaver.dk

Modtag nyheder fra GO DREAM på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire