Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/04-16   -   Pressemeddelelse

JN MEAT har føjet en ny serie af kvalitetskød til sortimentet - Nordisk naturkød fra Freygaard

JN MEAT introducerer en helt ny serie af oksekød til deres sortiment - Freygaard. Serien af oksekød stammer fra finske køer, der er fodret på græs og slagtet med tanke på en skånsom proces.

JN MEAT har udvalgt sin næste serie af oksekød, som er lanceret på det danske marked.

Kødet, som Freygaard serien er produceret af, stammer fra finske kvæg, der har græsset på naturskønne marker i Finland med foder baseret på græs. Der er hverken spor af hormoner eller andre former for vækstfremmende midler i kødet, idet brugen af disse er total bandlyst i Finland. Derfor er kødet 100 procent naturligt.

JN MEAT henter kødet i Finland, hvor kvægene fødes, opvokser og slagtes. Herefter kommer kødet til JN MEATs opskæringsfabrik i Slagelse og kørt ud til grossister og butikker i retail i JN MEATs egne kølevogne.

Freygaard serien er udarbejdet efter en produktionsform, der tager særligt hensyn til fødevaresikkerheden og miljøet.

Desuden er Freygaard serien udvalgt på baggrund af flere forskellige kriterier, som sikrer kødets høje spisekvalitet og dejlige smag.

De er:

Foder: Kvægene fra Finland har fodret hele deres liv på græs, som giver kødet en rundere smag og en mørhed, som ikke opleves med kvæg, der er fodret op på fx. kornfoder.

Kvægets alder ved slagtning: Jo yngre kvæget er, jo mindre bindvæv finder man i dyrets muskler. Bindevævet påvirker mørheden negativt, hvilket undgås med kødet i Freygaard-serien.

PH-værdien: Kvægene fra Freygaard serien er udvalgt på baggrund af en lav PH-værdi, som betyder, at kvægene ikke har været overbelastet af stress i opvækst og slagtning.

Marmoringsgrad: I Freygaard serien findes en høj grad af fedtmarmorering, som giver kødet en særlig smag og saftighed.

Slagteprocessen: I slagteprocessen lægges der vægt på en skånsom proces - ligesp ved nedkøling af kødet efterfølgende, hvilket øger mørhedsgraden.

Freygaard serien er til forbrugeren, der ønsker kvalitetsfødevarer, hvor der er fokus på spisekvalitet, dyrevelfærd og miljø.

Pressekontakt

John Nielsen
   +45 58 58 02 02
  +45 58 58 02 00

Firma

JN MEAT international ApS
Elmedalsvej 8
4200 Slagelse, Danmark

   +45 58 58 02 02
  +45 58 58 02 00

www.jnmeat.dk

Modtag nyheder fra JN MEAT international ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire