Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/04-20   -   Pressemeddelelse

Ny elektrisk 4x4 ATV til arbejde i alt terræn



Nyhed fra Bernards er en kraftig arbejdsmaskine med 7.500 Watt AC-motor og topfart på 50 km/t

Nu lancerer Bernards en ny elektrisk 4x4 ATV med størrelse og styrke til krævende opgaver i al slags terræn. Et 72 V Lithium-ion batteri på 100 Amperetimer sikrer, at elmotoren på 7.500 Watt har en rækkevidde på op mod 60 km, og der er indbygget lader som i en elbil.

Motorens kraftige moment på 2,5 Nm og maskinens servostyring giver problemfri kørsel på marker og grusveje, i skov eller sand. Maskinen vejer 185 kg, og er terrænet blødt, aktiveres differentialets spærreknap, så for- og bagtøj låses.

Ved arbejdsopgaver kan den nye ATV trække trailer, rive, planér rive, slagleklipper m.v. – er udstyret med spil – og klarer stigninger på op til 30 grader.

Voksen el-model

4x4 ATVén fra Bernards er en voksen el-model, hvor H/L gearkassen har 2 fremadgående – og 2 bakgear. Gasstøddæmperne, der er justérbare i både tryk og fjeder, er med til at sikre de gode køreegenskaber. Offroad-hjul med alufælge samt stålplader under bunden er standard.

Topfarten ved kørsel uden træk er 50 km/t, og et elektronisk display viser bl.a. maskinens hastighed, antal kørte km, 4-hjulstrækket og batteriets strømniveau. Der er ryglæn, aflæggerplads og god komfort med plads til en passager.

Toyota AC-motor og styreboks

Den nye 4x4 ATV er en idéel arbejdsmaskine til både professionelle og private. Den har Toyota styreboks, som sikrer nem og komfortabel kørsel. AC-motoren – ligeledes fra Toyota – kan ved spidsbelastning yde helt op til 25.000 Watt, og denne kombination af styreboks og motor anvendes også i Toyota gaffeltrucks.

Bernards importeres og forhandles i Danmark af R.C. Holm A/S, som uden beregning samler og klargør den nye 4x4 ATV. Se mere på www.rcholm.dk

Billeder


Pressekontakt

Claus Holm
  86 99 73 14

Firma

RC Holm A/S
Skovbakkevej 50
8544 Mørke, Danmark

  8699 7314

www.RcHolm.dk

Modtag nyheder fra RC Holm A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire