Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/05-16   -   Pressemeddelelse

Ny restaurant ved First Hotel Mayfair tager gæsterne med til Boston



Boston Grill åbner sin første restaurant i Danmark og udvider dermed det gastronomiske udbud i København med det bedste fra den amerikanske østkyst. Det nye mødested bliver et stærkt supplement til udvalget af restauranter på Vesterbro.

- Vi er meget stolte over, at vi nu åbner den første Boston Grill i Danmark i samarbejde med First Hotel. Som restaurantkoncept henter Boston Grill direkte inspiration fra vores hjemby, Boston, og stedet åbner op med en åben og generøs kultur for gæster, der gerne vil nyde god mad i en dejlig atmosfære, fortæller Christian Bellander, VD, O' Learys Trademark, franchiseorganisation for Boston Grill.

First Hotel har ansvaret for driften af restauranten, der åbner i dag den 2. maj. Med den strategiske placering nær hovedbanegården og med Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen i gåafstand bliver Boston Grill et mødested for både rejsende og for dem, der er på udkig efter en afslappet og autentisk madoplevelse. På Boston Grill tilbydes gæsterne "casual fine", som forener det bedste fra to verdener: miljø og oplevelser fra "fine dining" og den varme og personlige stemning fra "casual dining." Tilsammen skaber det et afslappende miljø med professionel service.

- Vi ønsker, at maden og drikkevarerne på Boston Grill altid giver gæsterne en oplevelse i topkvalitet, siger Toben Lund Jensen General Manager for Boston Grill, First Hotel Mayfair. Som restaurant henvender Boston Grill sig til mange typer gæster: Til familier, der vil fejre en fødselsdag, til kollegerne der vil mødes til lidt after work, til turisterne i København og endelig til dem, der ønsker en fin forretningsmiddag,

Menukortet byder på en række velkomponerede retter med tydelig indflydelse fra Boston som fx Clam Chowder, Cote de Boeuf og blommekompot med hjemmelavet vaniljeis. Kødet er velhængt, og der bruges så vidt muligt økologiske grøntsager. Selvfølgelig er der også en juniormenu til de yngste. Også gæster med særlig interesse i drikkevarer vil føle sig godt tilpas på Boston Grill: Udbuddet af drikkevarer omfatter et bredt sortiment af øl med økologiske alternativer, en velvoksen vinliste og et udvalg af drinks, der hver især blandes med stor omhyggelighed.

Boston Grill Mayfair København ligger på adressen: Colbjørnsensgade 6-8, 1652 København V og bord kan bestilles på telefon: +45 7012 1700 eller via www.bostongrill.dk

###

O'Learys Trademark AB er koncept- og varemærkeindehavere af O'Learys Bar & Restaurant, Boston Grill, Bambino's Great Italian Eatery samt Holy Monkey. Restauranterne drives som franchisevirksomheder. O'Learys Bar & Restaurant blev grundlagt i 1988 i Göteborg af den kendte restauratør, Jonas Reinholdsson, og er dag repræsenteret i ti lande med 120 restauranter. Den første Boston Grill-restaurant åbnede i september 2014 på Tolv Stockholm, hvor også Holy Monkey og det helt nye restaurantkonceptet Bambino's Great Italian Eatery slog dørene op i efteråret 2015. Den totale omsætning beløb sig i 2015 på 86 mia. svenske kroner. I 2014 og 2015 blev O'Learys Trademark nomineret som Gazellevirksomhed af Dagens Industri ,og den er prisbelønnet som en af Sveriges supervirksomheder af Veckans Affärer og Bisnode. Virksomhedens kerneværdier er Fair, Passionate, Proud. Læs mere her: www.oltmbrands.com, www.olearyssportsbar.com, www.bostongrill.com.

First Hotels blev etableret i 1993 og er med sine 61 hoteller en af Skandinaviens førende hotelkæder. Porteføljen omfatter foruden First Hotel Mayfair anerkendte hoteller som First Hotel Kong Fredrik, First Hotel Reisen og First Hotel Grims Grenka . Derudover har kæden 32 hoteller i Spanien gennem samarbejdet med Petit Palace. Læs mere her: http://www.firsthotels.dk/

Billeder


Pressekontakt

Torben Lund Jensen
General Manager
  +45 70 12 17 00
  +45 21 57 85 10
Christian Bellander
VD O'Learys Trademark
  +46 70 710 80 05

Firma

Boston Grill
Colbjørnsensgade 6-8
1652 København V, Danmark

  +45 70 12 17 00

www.bostongrill.dk

Modtag nyheder fra Boston Grill på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire