Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/03-18   -   Pressemeddelelse

Journalist Lotte Lund vender verdenssituationen på Kulturværftet



Journalist Lotte Lund fra Hornbæk er på fredagkl 9-10 morgenvært på Kulturværftet. Alle er velkomne til at møde op til en snak om ugens nyheder over en kop dampende kaffe og friskbagte croissanter. Lotte Lund er selvstændig og bor i Hornbæk, men har også boet og arbejdet en længere årrække i Washington DC. Så hun er klar til at vende både det lokale og det globale. Døren åbnes kl. 8.45.

I marts måned har Kulturværftet hver fredag kl. 9-10 inviteret alle morgenfriske på en hyggelig og spændende snak om ugens nyheder under overskriften "Go'morgen Helsingør". På fredag den 23. marts er det journalist Lotte Lund fra Hornbæk, der som "morgenvært" er klar til at vende verdenssituationen.

Lotte Lund er i dag selvstændig med sin virksomhed Lotte Lund Media Lab, hvor hun blandt andet skriver den hyperlokale avis "Dit Hornbæk", som udgives fem gange årligt af Helsingør Dagblad. I 2016 var Lotte Lund projektleder på etableringen af Kulturpromenaden Elsinore Walk. I 2011 startede hun Facebook-gruppen "Vores Hornbæk" som i dag samler 7500 medlemmer om at gøre byen kendt som et fællesskab og et fristed. Hun er gift med Peter Grønholt og mor til Thea på 11. Hun startede sin karriere på Dagbladet Politiken, hvor hun modtog Politikens Hørup Pris og Kristian Dahls Mindelegat.

Aktuelt skriver Lotte Lund sammen med terrorforsker Anja Dalgaard-Nielsen, som tidligere var chef i PET, på en bog om bekæmpelse af terror. De to kender hinanden fra Washington DC, hvor de begge studerede på Johns Hopkins Universitetets School of Advanced International Studies (SAIS) i slutningen af 1990'erne. Efter studierne var Lotte Lund i en årrække ansat henholdsvis i Verdensbanken og på Den Kongelige Danske Ambassade i den amerikanske hovedstad.

"Jeg glæder mig meget til rollen som morgenvært. Nyhedsbilledet er blevet utroligt svært at navigere i. Alt går så hurtigt. Hvordan prioriterer vi, hvad vi skal læse - det globale eller det lokale? Jeg glæder mig til at give mit bud på ugens aktuelle dagsordner og ser frem til en god debat. Jeg ved, at der hver dag kommer mange faste avislæsere på Kulturværftet, og jeg synes det er et fantastisk initiativ at skabe dette ugentlig forum for refleksion og samtale," siger Lotte Lund.

De første tre morgenværter har været fhv. drabschef Bent Isager-Nielsen, konstitueret redaktør ved Helsingør Dagblad m.m. Mads Birch og formand for FC Helsingør m.m. Finn Moseholm.

Kulturværftet åbner fredag den 23. marts dørene for "Go'Morgen Helsingør kl. 8.45 - altså godt en time før normal åbningstid. Alle gæster samles i receptionen og bliver kl. 9 hentet af en medarbejder og ført op i Horisonten på 3. sal. Her venter kaffen og croissanterne. Efter en kort introduktion præsenterer sig sætter Lotte Lund fokus på ugens udvalgte nyheder med efterfølgende debat. Kl. 10 åbner biblioteket som normalt.

PRAKTISK INFORMATION:

Journalist Lotte Lund står til rådighed for interview og uddybende kommentarer. Hun kan kontaktes på mobil 24244943 eller mail lolu@lottelund.

Læs mere om Lotte Lund på hjemmesiden www.lottelund.dk

Relevant information

Lotte Lund Media Lab
http://www.lottelund.dk

Kulturpromenaden Elsinore Walk
https://elsinorewalk.helsingor.dk

Dit Hornbæk
https://www.e-pages.dk/nmlokalavisennordsjaelland/672/


Pressekontakt

Lotte Lund
Journalist, presserådgiver, M.A.
  24244943

Firma

Lotte Lund Media Lab
Johannes Ewalds Vej 6
3100 Hornbæk, Danmark

  +45 - 24 24 49 43

http://lottelund.dk/

Modtag nyheder fra Lotte Lund Media Lab på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire