Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/12-16   -   Pressemeddelelse

Neff Headwear lancerer Star Wars kollektion



I anledningen af den nye Star Wars film, Rouge One, har Neff Headwear i samarbejde med Lucasfilm skabt en eksklusiv Star Wars kollektion.

"At stable et samarbejde på benene med sådan en fantastisk franchise er, for mig, en stor drøm. Jeg er personligt fan af Star Wars og har været det hele mit liv. Jeg kan slet ikke vente med at strø 'NEFF magi' udover de ikoniske Star Wars billeder. May the Force be with us!", lyder det fra Shaun Neff den ene af de to grundlæggere af Neff Headwear. Neff har udviklet et Rouge One sortiment, som inkluderer alt fra sweatshirts, strik, t-shirts, caps og selvfølgelig Neff beanies til både fyre og piger.

Star Wars kollektionen består af styles, der er prydet med den nye films figurer og Neffs unikke designs. Eventyret og spændingen fra filmens slagmark er taget med ind i kollektionens visuelle udtryk, der både taler til Rebel- og Imperiets tilhængerne. Samlet set er kollektionen skarp og kan prale af et simpelt design med fokus på gode materialer, fede prints, patches og cut'n'sew detaljer.

Fik vi sagt, at danske Mads Mikkelsen er med i den nye Star Wars film?

Fakta om Neff Headwear
Hvad: Neff Headwear er et active fashion mærke, lanceret i 2002.
Hvem: Brødrene Shaun og Joe Neff fra det sydlige Californien er mærkets to grundlæggere.
Hvor: Neff sælges internationalt i mere end 45 lande i fortrukne sports, street og fashion shops. I Danmark er det TM8, der har argenturet for Neff - ring 31391424 for forhandlerliste.

Pressekontakt

Philip Jacobi Zahle
Co-founder & Managing Partner at TM8
  31391424
Majken Jacobi Zahle
Co-founder & Managing Partner at TM8
  31363111

Firma

Neff Denmark by TM8
Nyelandsvej 54
Frederiksberg, Frederiksberg, Denmark, Danmark

  31391424

www.neff.com

Modtag nyheder fra Neff på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire