Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/09-16   -   Pressemeddelelse

Nyt træningskoncept i Aalborg



Iværksætteren og personlig træner Marianne Gilbak, har startet et helt nyt center op i Aalborg, hvor der kun er adgang til folk der ønsker personlig træning.

Personlig træning er efterhånden blevet mere og mere alment, men det er dog ikke så udbredt i Aalborg som f.eks. Aarhus og København, hvor det er kæmpe stort. Det vil iværksætteren og personlig træner Marianne Gilbak, nu sætte en stopper for. Hun har nemlig med firmaet "Gilbaks" åbnet et helt nyt center i Aalborg, hvor man ikke bare kan blive medlem, men kun få adgang til faciliteterne med en personlig træner.
Centeret er lille og hyggeligt - meningen er, at det skal være personligt,. Desuden er det heller ikke nødvendigt med tonsvis af plads og maskiner, når det gælder personlig træning.

"Som personlig træner har man indtil nu været nødsaget til at "leje" sig ind i diverse fitnesscentre, hvor der er fyldt med andre trænende medlemmer, hvilket tit kan være til besvær, da man som personlig træner bliver betalt af sine kunder på timebasis, og er udstyret optaget, er man nødsaget til at vente, og det giver utilfredse kunder," udtaler Marianne. "Servicen skal være i top, når folk hyrer en personlig træner." Derfor blev Marianne træt af det dårlige udvalg af centre der var i Aalborg, og besluttede sig for at starte et center op selv. "Det er ikke fordi centrene er dårlige, de er bare ikke lavet til personlig træning" udtaler Marianne.

"Det at være personlig træner er blevet et 'buzzword', og er samtidig ikke en beskyttet titel, hvilket har ført til at der er mange der ikke tager branchen seriøs, fordi alle og enhver kan kalde sig træner. Men med flere personlig trænere, der er højt uddannet, samlet et sted, vil det give branchen mere seriøsitet og forhåbentlig åbne øjnene op for endnu flere, om hvad værdien af en træner kan give en. For alle kan næsten bruge en personlig træner - så længe man ønsker at bevæge sig, så er det sådanset ligegyldigt om målet er en fitnesskonkurrence, en ironman, vægttab eller blot almen sundhed." udtaler Marianne.

Indtil videre er Marianne den eneste fuldtidstræner i det nye center, men hun satser stærkt på at få flere trænere med indover.

Pressekontakt

Marianne Gilbak Jensen
  +45 51 30 73 19

Firma

Gilbaks
sankt jørgensgade 8, 3. mf
aalborg, Danmark

  51307319
  51307319

www.Gilbaks.dk

Modtag nyheder fra Gilbaks på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire