Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/10-16   -   Pressemeddelelse

Social entreprenør fra Hillerød i finalen om prestigefuld pris



Den sociale entreprenør og ildsjæl Lotte Hornemann Søjborg, der står bag Healthy Kids Academy i Hillerød, er blandt de sidste otte finalister, der kæmper om at blive Årets Game Changer. Med titlen følger blandt andet 400.000 kr. fra den internationale organisation Reach for Change.

Healthy Kids Academy er et projekt, som social entreprenør i Hillerød, Lotte Hornemann Søjborg, i disse måneder og uger kæmper for at gøre til virkelighed. Det skal være et helhedsorienteret og holdbart tilbud til børn i Nordsjælland, der kæmper med overvægt - og for deres familier. Hendes arbejde har gjort så stærkt indtryk på den internationale organisation Reach for Change, at hun og Healthy Kids Academy sammen med syv øvrige finalister nu er med i opløbet om Reach for Change's prestigefulde titel som Årets Game Changer.

Game Changer-finalen er kulminationen på Game Changer-kampagnen, der er et samarbejde mellem TV3 Danmark, Viasat Danmark og Reach for Change Denmark. Den afgøres den 4. november 2016.

Reach for Change, har et af Sveriges rigeste familieejede selskaber, Kinnevik Group, i ryggen. Organisationen kan derfor sætte stærke ressourcer ind på de sociale virksomheder, som den vurderer har en bæredygtig forretningsidé og kan gøre en længerevarende forskel af social værdi

De otte finalister, der har stået status af Game Changer, har allerede sikret sig et års sparring med eksperter fra Reach for Change. Vindern af titlen Årets Game Changer får også 400.000 kr. til at kickstarte virksomheden. Vinderen af Børnepanelets Pris får 50.000 kr. at arbejde med.

Lotte Hornemann Søjborg stammer fra Espergærde. For godt to år siden etablerede hun sit eget træningscenter Your Healthy Life i Hillerød. Her har hun med stor succes hjulpet både børn og voksne med at tabe sig og ændre livsstil. De overvægtige børn har en særlig plads i Lottes hjerte, og hun ønsker med Healthy Kids Academy at kunne hjælpe endnu flere børn med et varigt vægttab. Ifølge tal fra Sundhedsstyrelsen er op mod hvert femte barn i Danmark overvægtigt.

"Den stigende overvægt blandt børn og unge skal bremses og nedbringes! Det gør vi ved at give børnene et boost i 10 uger med blandt andet sjov og varieret træning på det enkelte barns niveau. Vi har fokus på kost, madlavning og indkøb, samt valg af fødevarer. Derudover mener vi også, at det er en nødvendighed, at tilbyde mental træning og genopbygning af børnenes selvværd, da rigtig mange af børnene har dybe ar på sjælen på grund af mobning og social eksklusion i forbindelse med netop deres overvægt," siger Lotte Hornemann Søjborg om Healthy Kids Academy. Hun håber, at blandt andet erhvervslivet i Hillerød også vil bakke op om Healthy Kids Academy med målrettede sponsorater.

Game Changer finalen finder sted fredag den 4. november i TV3's hovedkvarter i København.




Relevant information

Reach for Change (facebook-gruppe)
https://www.facebook.com/ReachforChangeDenmark/?fref=ts

Game Changers
http://denmark.mtggamechangers.com/

Reach for Change
http://reachforchange.org/en/


Billeder


Pressekontakt

Lotte Hornemann Søjborg
Indehaver, social entreprenør
  61 70 10 55
Lotte Lund
Presserådgiver, M.A.
  24 24 49 43

Firma

Your Healthy Life Center
Vølundsvej 6D
3400 Hillerød, Danmark

  61 70 10 55

www.yourhealthylife.dk

Modtag nyheder fra Your Healthy Life på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire