Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/11-19   -   Pressemeddelelse

Enemærke & Petersen lancerer podcast-serie om det prisvindende strategiske partnerskab ByK med TRUST



Med den nye podcast BygBedre vil Enemærke & Petersen i fire afsnit fortælle om de erfaringer, som bygherrer, arkitekter og entreprenører har gjort sig i det strategiske partnerskab ByK med TRUST.

Nu er der mulighed for at få et kig ned i maskinrummet på det strategiske partnerskab ByK med Trust. Med den nye podcast BygBedre deler Enemærke & Petersen i samarbejde med bygherrer, arkitekter og entreprenører ud af den viden, de har erhvervet, siden partnerskabet i 2016 blev etableret som det første i Danmark i sin form. Peder Johansen, der er forretningsudviklingsdirektør i Enemærke & Petersen og vært på de fire podcast, fortæller om baggrunden for podcastserien:

- Vi og TRUST-teamet mener, vi har en forpligtigelse til at formidle, det vi på godt og ondt har lært på rejsen. Strategiske partnerskaber er komplekse størrelser, og de ”lærepenge” der er lagt i forholdt til ledelse, kulturdannelse, processtyring, risikohåndtering og så videre. Det skulle meget gerne komme branchen til gavn.

Fire afsnit om roller og opgaver
I den første sæson tager de fire afsnit afsæt i de opgaver og roller, der er centrale partnerskabet. I et afsnit fortæller Københavns Kommunes bygherreorganisation ByK om deres tilgang og opgaver i partnerskabet. I et andet afsnit er det repræsentanter fra den daglige ledelse, der taler om organisering, etablering af fælles identitet og de væsentligste ledelseserfaringer. Et afsnit sætter fokus på den fælles produktionsproces og de tværfaglige teams, der driver projekterne fra ide til udførsel. Og endelig beretter udvalgte TRUST'ere om disciplinen økonomi og risikostyring.

Om Byk med TRUST
Det strategiske partnerskab består af Nøhr & Sigsgaard, KANT Arkitekter, Dominia, Norconsult, GHB Landskabsarkitekter og Byggeri København (ByK) og Enemærke & Petersen. Partnerskabet har dags dato afleveret 23 projekter til rette tid og økonomi, har aktuelt 8 projekter i udførelsesfasen - og 17 projekter under projektering. Partnerskabet har pt. omsat for ca. 1.2 mia. og vundet årets forbillede i byggebranchen i 2018. Derudover vandt samarbejdet to priser i 2019: Årets skole byggeri samt Building Awards Procespris.


Relevant information

Læs mere og download BygBedre her:
https://eogp.dk/nyheder/ny-podcast-om-strategiske-partnerskaber/


Billeder


Pressekontakt

Peder Johansen
Direktør for kunder, marked og forretningsudvikling i Enemærke & Petersen
  91376708

Firma

Enemærke & Petersen
Ole Hansens Vej 1
4100 Ringsted, Danmark

  41866304
  41866304

www.eogp.dk

Modtag nyheder fra Enemærke & Petersen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire