Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/02-17   -   Pressemeddelelse

Cykelhold markerer sig som Danmarks bedst klædte



Cyklesporten oplever i disse år en voksende popularitet, og mere end 350.000 danskere hører til den gruppe, som kører land og rige rundt i jagten på motion, små sejre og fælleskab. Men når cykelklubberne stiller op i diverse løb har de sjældent ens dragter på, som man ellers kender det fra stort set alle andre sportsgrene. Det skal der nu laves om på.

Vergesport vælger derfor, at gå nye veje for at vise, at cyklesporten også kan være en modesport, hvor ens påklædning skaber sammenhold og signalerer et stærkt fælleskab.

Med cykelholdet Team Verge Danmark har Vergesport skabt en cyklende reklamesøjle ved at etablere et motionshold, der i dag tæller godt 30 ryttere.

Holdejer Filip Ravn Grønholt forklarer: "Det handler om at skabe synlighed og om æstetik. Man kan godt se ud som en pro, selvom du er motionist".

Team Verge Danmark, der kører på andet år, henvender sig ikke udelukkende til cykelsports-aficionados.

"Vi har ryttere, som gerne vil køre med om sejren. Men vi har også ryttere, der er med for at lære og for at udvikle sig som cykelrytter, og som har valgt os, fordi vi tilbyder et interessant koncept og stærkt fællesskab", lyder det fra Filip Ravn Grønholt.

Team Verge Danmark

En af dem, som har valgt at melde sig på holdet er Jacob Schultz Jørgensen, der er en erfaren licensrytter. Jacob Schultz Jørgensen forklarer hans beslutning om at cykle Team Verge Danmark således: "Jeg savnede at kunne køre for et hold, hvor det ikke kun gjaldt om søndags paradekørsel men, hvor man havde nogle målsætninger og, hvor der i hvert løb er et konkurrenceelement".

Jacob Schultz Jørgensen er en af de ryttere, som tager Team Verge Danmark meget seriøst, og derfor har han også valgt at træde ind som den person, der planlægger sæsontræningen og løbskalenderen.

"Det handler selvfølgelig først og fremmest om, at vi skal have det sjovt, men vi har også ambitioner om, at vi i hvert løb, går efter at få en rytter på sejrspodiet", fortæller Jacob Schultz Jørgensen.

"Når det så er sagt, så er Team Verge Danmark et cykelhold, som meget gerne skal dække hele feltet, og det er ikke alle ryttere, der skal ligge forrest og trække feltet. Vi skal som cykelhold stille op i ens tøj og udstyr, lige fra strømper og bukser, til sko og hjelme. Det er vigtigt for os, for det er med til at skabe en fælles identitet og et sammenhold, og så betyder det også, at alle de andre hold ved, hvem Team Verge Danmark er", lyder det entusiastisk fra Jacob Schultz Jørgensen.

Han bakkes op ad Filip Ravn Grønholt, som også meget gerne ser, at holdets ryttere dækker hele feltet.

"Vi er ikke fanatikere, og der er helt sikkert plads til alle. Selv nye og uprøvede ryttere kan lære af at køre som et hold, og vi oplever faktisk, hvordan det appellerer til rytterne, at vi arbejder på et fælles mål og når nogle sejre, som hold. Vi har ryttere som kommer til os, fordi de har set vores flotte tøj og har hørt, at man på Team Verge Danmark kan blive en del af et stærkt fællesskab, hvor der er planlagt træning og løb, og hvor hele set-up'et bliver taget seriøst", forklarer Filip Ravn Grønholt.

Synlighed tiltrækker nye medlemmer og sponsorer

Filip Ravn Grønholt lægger ikke skjul på, at Team Verge Danmark er en anderledes måde at markedsføre sin forretning på. For holdejeren handler cykelholdet også om at vise landets cykelklubber, at hvis man hæver standarden for klubtøj til også at dække hjelme, briller, skoovertræk etc., så skaber man større synlighed omkring sin klub.

For klubberne handler det også om at opnå succes. Såvel sportslig, som kommerciel succes. Ifølge Filip Ravn Grønholt er der stil over et hold i ens dragter, og tøjet bliver et redskab til at tiltrække nye medlemmer og sponsorer.

"Med Team Verge Danmark sendes der et budskab til landets cykelklubber om, at det er sjovt at cykle som hold, og at det er endnu sjovere, når man er ens klædt. Samtidig er det fortællingen om cykelglæde og et fællesskab, som ikke kun eksisterer på Team Verge Danmark, men som kan vokse og udvikle sig i alle cykelklubber. Hvem vil ikke gerne møde op til søndagsløb og være en del af et fællesskab, bl.a. ved at have ens, smart cykeltøj på, fremfor blot at være en i mængden uden nogen synlig identiet, lyder det afsluttende fra Filip Ravn Grønholt.

Billeder


Pressekontakt

Filip Ravn Grønholt
Direktør
  +45 22 56 02 27

Firma

Vergesport.dk ApS
Naverland 34
2600 Glostrup, Danmark

  +45 22 56 02 27

http://vergesport.dk

Modtag nyheder fra Vergesport.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire