Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/02-20   -   Pressemeddelelse

Bæredygtig hverdag: Farvel til engangsgrillen



Engangsgrillen, aka foliebakken med sløve kul, er en stor klimasynder. Besværlig at bortskaffe miljørigtigt og ender som regel direkte i skraldespanden eller smidt i naturen. Med Everdure CUBE kan du grille, hvor du vil. Enkelt. Bæredygtigt. Og smart.

Everdure by Heston Blumenthal har produceret CUBE, en praktisk og kraftfuld transportabel kulgrill. Fremstillet i solidt, varmeresistent letvægtsstål, så du rent faktisk kan stille den på et ganske almindeligt køkkenbord uden at gøre skade. Med varmeresistente håndtag, så du kan flytte rundt på den, selv når kullene er rødglødende.

Som altid når Heston Blumenthal er involveret, er der tænkt over tingene. CUBE indeholder et fødevaregodkendt opbevaringsrum plus et rum til kul, så du kan have det hele med på farten. Derudover medfølger et bambusskærebræt. Designet er ganske enkelt toplækkert med minimalistiske former og fire fede farvemuligheder (Graphite, Khaki, Stone eller Orange).

Det er muligt at tilkøbe en praktisk picnictaske til CUBEN. Tasken er i slidstærkt, sort kanvasstof med stropper i brunt PU-læder og indeholder et fleksibelt opbevaringsrum til tallerkner, bestik og glas samt en pose til brugt service – i vaskbart stof (nemt at tørre af med en våd klud) og med snorelukning. Flere bæremuligheder og velcrostrop til fastgørelse af grillen. Børste og fejebakke, kokkeforklæde samt grillhandsker kan også tilkøbes.

Mål og vægt: H x B x D: 230 x 425 x 347 mm og vejer blot 7 kg.


Vejledende priser:
The CUBE™: 1199,- DKK
Picnictaske: 699,- DKK




Relevant information

Højopløselige billeder:
https://we.tl/t-20ua5JKZng

Læs mere om CUBE by Heston Blumenthal inkl. video
www.everdurebyheston.dk


Billeder


Pressekontakt

Ture Vester
Product Manager
  +4521315551

Firma

Everdure by Heston Blumenthal
Gødstrup Søvej 9
7400 Herning, Danmark

  70252323

https://www.everdurebyheston.dk/

Modtag nyheder fra Everdure by Heston Blumenthal - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire