Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/03-19   -   Pressemeddelelse

Elektrikerlærling fra Roskilde tildeles fagets medalje



Første gang i virksomhedens historie har Bøttcher:Fog udlært en elektrikersvend, der har fået to 12-taller og høstet fagets højeste anerkendelse

Hvis præstationen på erhvervsuddannelsen har været i top, kan man være heldig at få tildelt fagets medalje. Det var tilfældet for Mike Benjamin Borch Eliasen, der har været i lære hos Roskilde-virksomheden Bøttcher:Fog. Han har brugt de seneste fire år på at stå i lære og været på skolebænken for at kunne kalde sig elektriker. Nu har han afsluttet sin uddannelse med topkarakter og medalje.

Mike Benjamin Borch Eliasen bestod nemlig sin svendeprøve fra Roskilde Teknisk Skole med karakteren 12 i teori og 12 i praktisk prøve. Derfor valgte Bøttcher:Fog, brancheforeningen Tekniq og skolen at indstille ham til fagets medalje, som han modtog ved sit svendegilde i januar.
- Mike er vores første lærling, der modtager medaljen, hvilket vi er utroligt stolte af. Han har kæmpet på godt og ondt for sin titel som uddannet elektriker – og i dag har vi en svend, som går en lys fremtid i møde, fortæller Simon V. Pedersen, adm. direktør hos Bøttcher:Fog.

Stor pris for håndværket
Mike Benjamin Borch Eliasen er selv meget glad for den pris, som hans læretid hos Bøttcher:Fog har båret med sig.
- Jeg er meget taknemmelig for, at Simon og resten af medarbejderne på min læreplads har valgt at indstille mig til fagets medalje sammen med skolen og Tekniq. Det er en stor pris at få for sit håndværk, og noget jeg virkelig stolt af, lyder det fra en glad Mike Benjamin Borch Eliasen.

Inputs og ansvar
Den nyuddannet elektrikers tilgang til opgaverne har ifølge Simon V. Pedersen været grundlaget for, at Mike Benjamin Borch Eliasen har fået tildelt fagets medalje.
- I virksomheden har vi hver vores måde at lære fra os, hvilket har udviklet Mike og givet ham en masse viden og inspiration. Det seneste halve år har han arbejdet alene, uden hjælp fra virksomhedens erfarne elektrikere. Det har givet ham en masse hår på brystet og afspejler i sidste ende de flotte karaktere, han har fået tildelt, siger Simon V. Pedersen.

Billeder


Pressekontakt

Simon Pedersen
Administrerende direktør
  20905150

Firma

Bøttcher Fog A/S
Langebjerg 35 D
4000 Roskilde, Danmark

  7020 3030

www.bottcher.dk

Modtag nyheder fra Bøttcher Fog A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire