Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/06-17   -   Pressemeddelelse

Access ATV forhandles nu i Danmark

Når virksomheder går konkurs, så går der ikke sjældent lagervarer og restpartier til spilde. Det er et spild, som hverken er godt for miljøet eller forbrugeren. Virksomheden RC Holm forsøger at mindske spildet ved at opkøbe store restpartier af konkursramte virksomheder med alt inden for maskiner.

RC Holm sælger alt fra motorcykler, el-produkter, entreprenørmaskiner og reservedele til diverse motorer og haveudstyr. Alt sammen opkøbte restpartier, som kunden kan købe til en god pris. RC Holms nyeste skud på stammen er salg af forskellige modeller af Access ATV, som alle sammen er kraftige firehjulstrukne ATV'er, som kan bruges i selv det mest bakkede, ustabile terræn.

Det er naturligvis ikke alle produkter, som virksomheder med salg af restpartier, opkøber til deres sortiment, ligesom at det ikke er tilfældigt, at RC Holm nu importører og forhandler Access ATV. Access er et mærke fra Taiwan, som er kendt for sin særdeles høje kvalitet og stabilitet. RC Holm udmærker sig ved at være den eneste virksomhed i Danmark, som forhandler Access ATV, og det er de naturligvis stolte over.

Hvis du kender lidt til ATV-verdenen, så ved du, at ATVer i mærkerne Polaris, Honda og Yamaha er nogle af de mest populære i Danmark. Hvis du køber en ATV i mærket Access, så får du samme høje kvalitet, robusthed og lækkert design som de kendte populære mærker. Og så kan du købe en Access ATV til en god pris i forhold til maskinens hestekræfter.

Hvis du er blevet interesseret i en Access ATV'er, men stadig ikke føler, du har tilstrækkelig viden til at investere i maskinen, så står medarbejderne hos RC Holm klar til at give dig de prøveture, du behøver for at føle sig sikker, samt en kompetent vejledning. At købe en ATV er en stor beslutning og det skal føles helt rigtigt.

Relevant information

Læs mere om ATV modellerne
https://www.rcholm.dk/shop/atv-motorcykel-464s1.html


Pressekontakt

Morten Frederiksen
Presseansvarlig
  86997314

Firma

RC Holm A/S
Skovbakkevej 50
8544 Mørke, Danmark

  86997314

https://www.rcholm.dk

Modtag nyheder fra RC Holm A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire