Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/03-22   -   Pressemeddelelse

Lisa Aisato kommer til Danmark

Fra den 21-25. marts gæster den anerkendte norske illustrator og forfatter Lisa Aisato Danmark.

Lisa Aisato har selv skrevet og illustreret flere børnebøger, blandt andet En fisk til Luna, Snagebogen og Fugl. Livet – illustreret var i 2019 den næstmest solgte bog i Norge, og i efteråret lå den flere uger nummer 1 på bestsellerlisten. Det samlede oplagstal er p.t. oppe på 120.000, og bogen er solgt til oversættelse i 10 forskellige lande. Bogen vandt desuden Bokhandlerprisen 2019.

Lisa Aisato’s besøg kommer primært til at dreje sig om Livet - illustreret. Modsat andre bøger falder Livet – illustreret’s salgskurve ikke med tiden. Straarup & Co nærmer sig nu 18.000 solgte bøger og har igangsat et nyt oplag på 5.000 eksemplarer. Bogens popularitet afspejlede sig også i billetsalget til Lisa Aisato’s arrangementer i Danmark, som næsten alle blev udsolgt på under 24 timer.

I forbindelse med Lisa Aisato’s besøg i Danmark udgiver Straarup & Co den nye bog At ride på enhjørninger, som hun har illustreret og Mariangela di Fiore har skrevet teksten til. Desuden udgiver vi hele fire nyoversættelser af Lisa Aisato's billedbøger; nemlig Fugl, Snagebogen, En fisk til Luna og Snart sover du.

Arrangementsoversigt kan ses på www.straarupogco.dk. Forespørgsler om interviews sendes til: emma@straarupogco.dk, 20766149.

Relevant information

Læs mere om arrangementerne her:
https://straarupogco.dk/



Pressekontakt

Emma Thastum Skjødt
  20766149

Firma

Straarup & Co
Stadion Allé 70, stuen
8000 Aarhus C, Danmark

  30 71 00 03
  51228169

www.straarupogco.dk

Modtag nyheder fra Straarup & Co på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire