Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/12-17   -   Pressemeddelelse

Ny københavner-mægler bag udlejningen af Boltens Gaard til madmarked



RingCity Erhverv har hurtigt markeret sig i ejendomsbranchen, senest med udlejningen af 4000 kvm. til nyt madmarked i Boltens Gaard ved Kongens Nytorv.

1.januar 2017 startede RingCity Erhverv som et supplement til Ring 3 Erhverv. Klaus Hougaard Christensen, som har opstartet Københavnerkontoret, kan med stolthed sætte flueben ud for noget af en bedrift, nemlig at lukke en 4.000 m2 lejekontrakt med ”det nye Boltens Gaard”.

Klaus Hougaard Christensen udtaler:

"Selvfølgelig er det altid rart at lukke en stor lejekontrakt på 4.000 m2 – men det er mere måden, det er sket på. Samtlige involverede parter har knoklet med at få dette kæmpe puslespil til at falde på plads.

Det startede i sommers, da Lars Moesgaard kontaktede mig vedrørende et mindre lejemål i Boltens Gaard, som vi havde til udlejning for SF Management. Heldigvis er vi tæt på vores kunder og vidste, at man arbejdede på flere forskellige løsninger for Boltens Gaard – Så da Lars Moesgaard åbnede op for deres planer, var det egentlig blot at præsentere ham for de samlede muligheder i Boltens Gaard.

Alle parter kunne sagtens se hvilket fantastisk sted, der kunne blive skabt her med de rigtige folk.
Så var det bare at tage arbejdshandskerne på!!

Udover at vi har skullet blive enige med selskabet bag ”det nye Boltens Gaard”, så har vi også skullet handle fraflytningsaftaler på plads med eksisterende lejere, få skabt et overblik over den samlede ombygning, og nu starter så selve myndighedsbehandlingen.

Jeg glæder mig til sammen med samtlige involverede, herunder konsulenter, arkitekter, advokater m.m., at kunne nyde en kold øl og et godt måltid mad i det nye Boltens Gaard, der virkelig fortjener, at man udnytter det potentiale denne oase midt i byen har. Det var vores drøm da vi startede dette projekt.

PRAKTISK:

Partner og ejendomsmægler Klaus Hougaard Christensen fra RingCity Erhverv står gerne til rådighed for pressen med uddybende kommentarer eller stiller op til interview. Han kan kontaktes på mobil 21 43 95 90

Relevant information

Læs mere om RingCity Erhverv
www.ringcityerhverv.dk


Billeder


Pressekontakt

Klaus Hougaard Christensen
  21 43 95 90

Firma

Ring3 Erhverv
Hørkær 26
2730 Herlev, Danmark

   71 99 21 21

http://ring3erhverv.dk

Modtag nyheder fra Ring3 Erhverv på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire