Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/05-18   -   Pressemeddelelse

Dansk børnebogstjeneste hjælper Bonnier med at kapre børnefamilier

Den danske bogstjeneste for børn, Fairytell, indgår nu et samarbejde med SF Studios, og dermed bliver børnebøger en del af det tilbud, SF Kids Play tilbyder deres kunder i Sverige d.d. Aftalen er en af flere nye og spændende aftaler den nystartede børnebogstjeneste Fairytell har indgået.

Bogtjeneste med raketfart
Det er kun otte måneder siden Fairytell blev etableret i Danmark, og tjenesten er allerede nu i fuld gang med at erobre Sverige. SF Studios driver streaming-tjenesten SF Kids Play i hele norden, hvor børn i alderen 0-10 år har adgang til godt videoindhold i trygge rammer. Nu bliver børnebøger del af tjenesten, og dermed får den nyopstartede børnebogstjeneste Fairytell direkte adgang til alle SF Kids Plays kunder i Sverige.

Fortsat helt på børns præmisser
”Det er jo fantastisk, at man som start-up kan blive del af en stor organisation som Bonnier-ejede SF Studios. Det er aldrig til at sige, hvor vindene blæser hen som ny virksomhed. Det er denne aftale uden tvivl et godt eksempel på. Men mange svenske børn får nu adgang til skønne børnebøger, helt på deres præmisser, som er fuldstændig i tråd med det, jeg altid har ønsket for Fairytell”, fortæller Henriette Høj Gharib, medstifter og direktør for Fairytell.

Børnebøger og video i én pakke
Bøgerne, som vil ligge side om side med video til børn i SF Kids Play, vil styrke tilbuddet til familierne på en helt unik måde, som ikke er set før hos kommercielle streaming-tjenester.

”Siden lanceringen af SF Kids Play for to år siden, har vi haft planer om at bygge et endnu større univers for børn, som er trygt og sjovt at anvende. Børnebøger er et naturligt skridt for os at lægge ind som supplement til vores gode videoindhold. Og vi er meget glade over at have fundet en samarbejdspartner i Fairytell, som har samme ambition som os; at skabe den bedste digitale oplevelse for børn. Fairytell har stor erfaring med netop denne målgruppe”, fortæller Sanna Nilsson, Product Manager hos SF Studios.

Nordisk perspektiv
Det har hele tiden ligget i kortene, at Fairytell ville ud over de danske grænser. At det dog skulle ske så kort efter deres danske lancering, er virksomheden yderst tilfreds med.
”Som iværksætter oplever man store op – og nedture. Men en aftale som denne giver endnu mere lyst og luft til at fortsætte. Og jeg er meget stolt over, at SF Studios har valgt en helt nyopstartet virksomhed til så stort et partnerskab”, udtaler Henriette Høj Gharib, medstifter af Fairytell. Begge parter har en ambition om at skalere samarbejdet ud i hele norden.


Relevant information

Link til SF Kids Play i Sverige
https://www.sfkids.com/sv


Billeder


Pressekontakt

Henriette Høj Gharib
  40266120
  40266120

Firma

Fairytell IVS
Høffdingsvej 34
2500 Valby, Danmark

  40266120
  40266120

www.fairytell.dk

Modtag nyheder fra Fairytell IVS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire