Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/05-19   -   Pressemeddelelse

Dansk firma vil være Netflix for hjerterstartere i Danmark og udfordre branchen for hjertestartere

I 2018 brugte 6 ud af 10 danskere streaming-tjenester mindst én gang om ugen, og det viser, at abonnementtjenester er blevet en del af danskernes hverdag. Nu satser vækst-virksomheden First-8 på at gøre hjertestartere tilgængelige for flere danskere med en ny abonnementløsning. ”Vi vil udfordre branchen og være hjertestarternes Netflix i Danmark”, siger ejer Mark Nilsson.

”Mange danske familier har typisk abonnementer på mobiltelefon, fitnesscenter og streaming-tjenester som Netflix, og Spotify i deres husholdningsbudget. Vi vil nu gøre hjertestartere tilgængelige for mange flere med en ny abonnementsordning,” siger med-ejer af First-8 Mark Nilsson.

First-8 er Danmarks største webshop for hjertestartere og førstehjælpskurser, og selvom virksomheden hele tiden oplever vækst, og der bliver sat flere hjertestartere op, så kræver virksomhedens vision om, at gøre Danmark sikrere, nye løsninger.

Økonomi må ikke stå i vejen

”Vi arbejder for at gøre Danmarks sikrere, men det kan godt koste omkring 20.000 kroner at investere i en hjertestarter, varmeskab, serviceaftale og et førstehjælpskursus, så man kan redde liv, hvis uheldet er ude. Det kan afholde nogen fra at få sat en hjertestarter op, og det må vi gøre noget ved,” siger Mark Nilsson.

Hver dag rammes 12 danskere af hjertestop og kun en overlever. Men med brug af en hjertestarter i kombination med livreddende førstehjælp stiger overlevelseschancen med op til 70 %.

”Man kan ikke forudsige, hvor et hjertestop vil ske. Det sker bare. Men 3 uf af 4 hjertestop sker i hjemmet. Her siger vi så, at med et total-abonnement på små 400 kr. om måneden får rigtigt mange danskere mulighed for at få en hjertestarter,” forklarer Mark Nilsson.

Abonnementet fra First-8 er en total-løsning. Og det er helt bevidst, for mange danskere ønsker ikke at bruge tid i på at undersøge markedet for hjertestartere, ligesom de hellere vil tage et førstehjælpskursus online, når de har tid i en travl hverdag.

Statementet fra Mark Nilsson er derfor også helt klart:

”Vi vil udfordre branchen, ved at tilbyde en totalløsning på abonnement – uden oprettelsesgebyr eller bindingsperiode. Det er der brug for, hvis flere skal have økonomisk mulighed for at få en hjertestarter. Populært sagt vil vi være hjertestarternes Nexflix. Så får danskerne fordelene ved en hjertestarter – men de slipper for alt besværet.”

Billeder


Pressekontakt

Anders Paaskesen
  +45 61 60 72 82

Firma

First-8 ApS
Jagtvej 223
2100 københavn Ø, denmark

  61607282
  61607282

www.first-8.dk

Modtag nyheder fra First-8 ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire