Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/10-19   -   Pressemeddelelse

Feriehusbranchens enfant terrible midt i væksteventyr

Vækst på 330%, nye markeder og nyt bestyrelsesmedlem med unik baggrund.

”Det er svært at få armene ned til tastaturet og bestille noget” siger direktør for FeriehusDirect, der ellers ikke er bange for at give den en skalle.

Baggrunden for begejstringen skyldes flere ting. ”Indenfor de sidste 12 måneder har vi oplevet en vækst på 330%, og vores husantal vil om kort tid være øget med 400%, det er simpelthen et væksteventyr, der gør én jublende glad”, siger Kim Juhlin.

Ikke mindst FeriehusDirect´s entre på det svenske marked har været en succes. I Sverige drives virksomheden gennem datterselskabet StugaDirect, der har Erik Wimmer som direktør. Erik Wimmer har mange års erfaring fra de to store konkurrenter Novasol og DanCenter, og han regner med at bringe StugaDirect op blandt de tre største aktører inden 2022.

I den danske bestyrelse er Asbjørn Nørgaard netop indtrådt. Asbjørn Nørgaard er en kendt figur i feriehusbranchen, idet han har været direktør i DanCenter i ca. 30 år. Han har stået for den teknologiske udvikling, deltaget i DanCenter ekspansion til Norge og Sverige, ligesom han har siddet i direktionen og i øvrigt har været en helt central figur i DanCenters vækst og succes.

”Jeg er helt utrolig glad for at få min tidligere kollega Asbjørn med i vores bestyrelse”, siger Kim Juhlin. ”Asbjørn kan bidrage med sin store operative viden, sin forretningssans og sit markedskendskab og på en solid måde bringe os op på næste niveau” lyder det fra en glad Kim Juhlin.


Pressekontakt

Kim Juhlin
adm. dir.
  50421482
  50421482

Firma

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 13
2820 Lyngby, Danmark

  70707868

www.feriehusdirect.dk

Modtag nyheder fra Feriehusdirect på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire