Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/12-21   -   Pressemeddelelse

Vejforum 2021 bliver stort

Der bliver taget godt vare på corona - for i år skal det lykkes. Vejforum er tilbage med flere end 1.000 deltagere til en jubilæumskonference, der har fokus på den grønne omstilling på vejområdet i land og by.

Vejforum har samlet vejsektoren i mere end tyve år. Det var faktisk i 2020, at Vejforum kunne fejre 20-års jubilæum, men aflysning sidste år betyder, at det bliver fejret i år på konferencen i Nyborg den 8. og 9. december. Vejforum er uden sammenligning vejsektorens største konference med over tusind deltagere, og de bliver i år taget godt imod af et korps af coronapas-tjekkere og – om nødvendigt – mulighed for lokalt at få en kviktest.

Viden a la carte
Vejforum har som altid et utal af forgreninger, hvor deltagerne kan shoppe rundt og få senest nyt om erfaringer på snart sagt ethvert område. Der er i alt 45 sessioner om alle kroge af vejdrift fordelt over de to dage.

Hertil kommer plenumarrangementer med debat og indlæg af centrale personligheder, der bidrager med kig til politik og fremtidige udfordringer for vejsektoren.

- Programmet er ”demokratisk” sammensat, da vi for længe siden bad deltagerkredsen om bud på relevante emner at bringe op på Vejforum. I år har vi temaet Den grønne Omstilling, og der er ingen tvivl om, at det også præger mange af de sessioner, der er blevet plads til. Men der er naturligvis også plads til andre emner, fortæller udviklingskonsulent Carsten Bredahl Nielsen, der har været med til at samle de mange brikker i den mosaik, der udgør Vejforum 2021.

Politisk cocktail
Konferencen bliver åbnet af den politiske kommentator Noa Reddington, som tager fat på en sektor, der gennem årene har været kendt for navnkundige aftaler i en kreds af farverige politikere. Men hvad betyder den grønne omstilling for politikernes prioriteringer på Christiansborg – kan vi mon forvente nogle andre prioriteringer fremover?

Det skisma vil også være udgangspunkt for debatterne i plenum, hvor kommunernes prioriteringer, mål og midler får gode råd med på vejen af Niels Buus Kristensen, som har forsket i og rådgivet om klimapolitik på transportområdet i en årrække, og Kenneth Muhs, næstformand for KL’s Miljø- og Forsyningsudvalg og borgmester i Nyborg Kommune.

Og hvis man ser biodiversitet, sommerfugle og vilde blomster, som de vigtigste udfordringer, så er Søren Ryge Pedersen klar til at fyre op under selskabet på 2. dagen, hvor også fremtidsforskeren Lasse Jonasson giver et bud på, hvor vi skal forvente at bevæge os hen i de næste mange år, hvad han mener, der vil forme byerne og hvordan vores transport udfoldes med moderne teknologi og grøn omstilling øverst på dagsordenen.

Læs mere på Vejforum.dk

Kontakt
Udviklingskonsulent Carsten Bredahl Nielsen, telefon 2060 4831 eller mail carsten@vej-eu.dk
Pressekontakt Mogens Hjelm, Hjelm/PR, telefon 4029 9232 eller mail moh@hjelmpr.com


Relevant information

Vejforum.dk
https://www.konferenceforum.dk/vejforum/


Billeder


Pressekontakt

Hjelm PR
Presserådgiver Mogens Hjelm
  4029 9232

Firma

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene, Danmark

  7217 0217

vej-eu.dk

Modtag nyheder fra VEJ-EU på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire