Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/05-21   -   Pressemeddelelse

Batteridreven nyhed: Det eneste professionelle og teleskopiske multiværktøj på markedet gør arbejdet i højder nemt



Det nye, teleskopiske multiværktøj fra EGO Power+, som kan bruges med enten en stangsav eller hækkeklipper, hjælper dig med at arbejde i de mest besværlige højder eller krævende områder.

Nu kan det være slut med en lift eller stige for at nå høje grene, hække eller buske.

Det nye teleskopiske multiværktøj fra EGO Power+ gør beskærer- og hækkeklipperarbejdet meget mere nemt og praktisk.

Multiværktøjet anvendes sammen med enten EGO Power+ Professional X stangsav eller hækkeklipper, som købes separat. Selve teleskoparmen 2,65 meter, men kan forlænges op til fire meter i længden med stangsaven for let at nå høje grene. Den er samtidig ideel til lave hække, når den er i korteste position.

Det teleskopiske multiværktøj fra EGO Power+ kører på det kraftfulde, patenterede 56V Arc Lithium-batteri. Det er det eneste batteridrevne og teleskopiske multiværktøj på markedet målrettet den professionelle bruger – så det er tilmed uden udstødningsgasser og med et minimum af service og vedligehold.

Ergonomisk gummigreb gør arbejdet behageligt

Selve teleskopskaftet er et ovalt aluminiumskaft i et robust design, der giver den optimale komfort, greb og rækkevidde. Den er udstyret med et ergonomisk gummigreb med to hastighedsvælgere, som du kan bruge afhængig af arbejdsposition – alt efter, om du fx skal arbejde vertikalt eller horisontalt.

Ligeledes er den udstyret med en fodstøtte, som giver ergonomisk støtte under arbejdet og beskytter batteriet mod slag. Batteriet sidder ligeledes på oversiden for at understøtte en god vægtfordeling, når du arbejder med multiværktøjet. Ligeledes er EGO Power+-stangsaven udstyret med et barkstød, som gør, at du har et fast punkt til at hvile på for at kunne skære mere roligt og præcist.

God til kraftig beskæring og arbejde i mange vinkler

Når du udstyrer EGO Power+ multiværktøj med hækkeklipperen kan du nemt få kraft og moment til at klippe 26 mm i diameter, og sværdet tager med sine 51 cm nemt og effektivt de fleste grene. Det er muligt at vinkle hækkeklipperen i seks forskellige vinkler samt at dreje hækkeklipperhovedet 180 grader, så hækkeklipperen og håndtaget forbliver i den bedste ergonomiske position. Hvis du har en meget tyk hæk, kan hækkeklipperen fx også nå meget langt ind over hækken og tage toppen.

Stangsaven er ideel til kraftig beskæring, da den har en imponerende kædehastighed på 22 m/s, som er blandt markedets højeste hastigheder for en batteridreven maskine. Sværdet er 25 cm og kan grene op til 200 mm i diameter. På den måde er EGO Power+ multiværktøj med stangsav-enheden yderst velegnet og effektiv i forhold til kraftig beskæring i højderne – så du ikke behøver en lift eller stige.

Skal du bruge en ny enhed, kan du enkelt og bekvemt skifte tilbehøret ud via det dobbelte låsesystem, som samtidig er sikkert og nemt at betjene.

EGO Power+ multiværktøj teleskopisk enhed PPX1000 uden batteri fås til 2.999,-

Stangsav-enhed PSX2500 fås til 1499,-

Hækkeklipper-enhed PTX5100 fås til 1699,-

Fås OGSÅ som sæt under modelnavnet PPCX1000 med teleskopisk enhed, stangsav-enhed og hækkeklipper-enhed 5.599,- (batteri og lader skal tilkøbes).

Læs mere og find en forhandler på egopowerplus.dk



Relevant information

Læs mere på egopowerplus.dk
https://egopowerplus.dk/

Læs mere om EGO Power+ Challenge 2025
https://www.challenge2025.eu/



Billeder


Pressekontakt

Nicolai Lydal
Salgskonsulent
  +45 29387319

Firma

TEXAS A/S
Knullen 22
5260 Odense S, Danmark

  63 95 55 55

www.egopowerplus.dk

Modtag nyheder fra EGO Power Plus på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire