Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/05-23   -   Pressemeddelelse

2023 nyhed fra EGO Power+: Løb ikke tør for strøm med Nexus Escape Inverter 500W



Med kraften fra et af EGO Power+ Arc Lithium batterier kan den nye PAD5000E, som er en 500W Nexus Escape Inverter sørge for massevis af opladninger, når man er på farten.

At løbe tør for strøm på ens telefon, bærbare computer eller andet elektronik hører snart fortiden til med EGO Power+ nyheden PAD5000E. For med den nye 500W Nexus Escape Inverter har man altid masser af strøm med sig, når et EGO Power+ Acr Lithium batteri bliver sat i brug.

Nexus Escape Inverter’en er velegnet til at drive og oplade selv de mest følsomme elektroniske apparater, da den med en ren sinus kurve fungerer ligesom, hvis man sætter sine elektroniske apparater til elnettet i stikkontakten.

Derved er man sikker på, at Nexus Escape kan bruges til stort set alle produkter, og med fire tilslutningsmuligheder er der en port til det meste. Den kommer nemlig med 2 USB C-porte, 1 USB A port og et 240V, 500W strømudtag, så apparater, der normalt skal i stikkontakten, også kan få strøm.

Strøm til mange timer

Som på alle EGO Power+ produkter så passer ethvert batteri til ethvert produkt, så man kan nemt bruge sine EGO-batterier til Nexus Escape Inverter. Og hvis batteriets kapacitet er stor, så kan man se frem til mange timer, hvor det er Nexus Escape Inverter, der er er energikilden.

Hvis man bruger et 7,5 Ah batteri, så kan man således oplade 10 bærbare computere, 36 mobiltelefoner eller bruge et 42’’ TV i 8 timer.

Om man er på camping, på stranden til festival eller bare på tur, så vil man selv eller ens venner aldrig mere mangle strøm, hvis man har EGO Power+ Nexus Escape Inverter med i rygsækken og et EGO 56V Arc Lithium batteri.

Se PAD5000E og batterier fra EGO Power+ på www.egopowerplus.dk.

Relevant information

Se PAD5000E og batterier fra EGO Power+ her:
https://egopowerplus.dk/produkter/batterier-og-ladere


Billeder


Pressekontakt

Nicolai Lydal
Salgskonsulent
  +45 29387319
Søren A. Sliwa
  +45 48 80 09 51

Firma

TEXAS A/S
Knullen 22
5260 Odense S, Danmark

  63 95 55 55

www.egopowerplus.dk

Modtag nyheder fra EGO Power Plus på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire