Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/01-22   -   Pressemeddelelse

Et af landets førende advokatfirmaer indenfor erstatningsret skifter navn

Advokat Thomas Stigaard overtager pr. 1. januar 2022 det fulde ejerskab over Grove og Partnere og i den forbindelse tager advokatfirmaet navneændring til Stigaard Grove.

Thomas Stigaard Hansen har siden 2004 været en del af partnerkredsen i Grove og Partnere og vil fra primo januar altså drive Stigaard Grove videre på egen hånd. Thomas Stigaard Hansen trækker på over 25 års erfaring indenfor erstatnings- og forsikringsretsområdet og fortsætter med at yde specialistkompetencer og rådgivning indenfor:

•Erstatningssager
•Arbejdsskader
•Trafikuheld
•Patientskader
•Forsikringssager
•Voldsoffersager

Thomas Stigaard Hansen er desuden medlem af bestyrelsen i FEF (advokaternes Faggruppe for Erstatnings- og Forsikringsret) samt Foreningen af Erstatningsretsadvokater.

Fortsat fokus på speciale
”Når navnet ændres til Stigaard Grove betyder det ikke, at jeg skifter fokus. I flere år har vi oplevet et stigende behov hos private personer for hjælp, når modparten er stor og professionel, og jeg vil fortsætte med at hjælpe de skadelidte gennem erstatnings- og forsikringsprocessen, så de kan få den erstatning, de har krav på.” siger Thomas Stigaard Hansen.

Stigaard Grove får kontor på adressen Bredgade 36 B, 3. tv. i København K.

Om Stigaard Grove
Stigaard Grove er et advokatfirma, der yder kvalificeret og værdiskabende rådgivning på et højt fagligt niveau. Vi har igennem en årrække specialiseret os i erstatning for personskade.

Relevant information

Hjemmeside
http://stigaardgrove.dk


Billeder


Pressekontakt

Thomas Stigaard Hansen
Direktør
  33 36 99 99
  31261971

Firma

Stigaard Grove
Bredgade 36 B, 3. tv.
1260 København K., Danmark

  +45 33 36 99 99

https://stigaardgrove.dk/

Modtag nyheder fra Stigaard Grove på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire