Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/03-22   -   Pressemeddelelse

Ekspertviden fra matchmaking portal hjælper BRODERS ApS med at styrke salget af luksus fødevarer



Med matchmaking portalen AddWizeNet har små og mellemstore virksomheder nu mulighed for at få adgang til ekspertviden på timebasis og inden for 24 timer. Dermed kan virksomheden hurtigt få løst den udfordring som her og nu bremser fremdriften.

BRODERS.dk styrker salget på ny digital platform.

Virksomheden BRODERS ApS, som sælger luksus fødevarer til forbrugerne og gavekurve til blandt andet Magasin ønskede at få sat yderligere fart på deres digitale forretningsudvikling.

"Corona lærte os, at vores fysiske distributionskanaler skulle udvides med en stærk digital salgsplatform. Selv om vi har haft et godt salg gennem vores fysiske butik under Corona, så ser vi også en klar tendens til, at folk efterspørger vores produkter via nettet. Vi er ikke specialister i SoMe strategi – vi er købmænd. Derfor kontaktede vi AddWizeNet, som hurtigt satte os i kontakt med én af de SoMe eksperter, der er tilknyttet matchmaking-portalen. Den ekspertviden har vi brugt til at få mere styr på den del af forretningen før vi besluttede os for et nyt digitalt set-up. For os som mindre virksomhed er det en klar fordel, at vi nu ikke skal google os til løsninger på vores udfordringer, men hurtigt og nemt kan få kontakt med en ekspert, der kan hjælpe os videre, siger direktør Mette Heerulff Christiansen fra BRODERS ApS.

På www.theaddwize.net kan du læse mere om de opgaver eksperterne tilknyttet portalen tilbyder at løse, med baggrund i deres kompetencer og interesser.

Billeder


Pressekontakt

John Kristensen
  70272022

Firma

TheAddWizeNet
Blokken 15
3460 Birkerød, Danmark

  70272022
  23706707

theadvice.net

Modtag nyheder fra TheAddWizeNet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire