Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/06-22   -   Pressemeddelelse

Nyt Trappedesign med Plankelook



VejleTrappen har udviklet ”Plank Natur”, som er en helt ny løsning til trappetrin. ”Med Plank Natur får man et trappetrin, som ligner plank. Man undgår lamelsamlinger, og opnår dermed det eftertragtede planke-look, som mange også vælger til gulvene,” fortæller Henrik Jensen, direktør ved VejleTrappen.

Gennem årtier har man traditionelt bygget trappetrin af massive lameller, som herefter limes sammen og tilpasses trappens størrelse. Da træ er et levende materialer og derfor arbejder, opnår man ved denne type trinopbygning en stærkere og mere stabil løsning.

I nyere tid har dette dog til tider gjort det vanskeligt at matche de mange typer af plankegulve, da disse oftest er meget brede og lange. Desuden har de stavlimede trin et større farvespil ifht. plankegulvene, som er mere ensartede.

Det har været en udfordring, trappebranchen har forsøgt at løse i flere år, og som følge deraf har VejleTrappen udviklet ”Plank Natur”, som er en helt ny løsning til trappetrin.

”Med Plank Natur får man et trappetrin, som ligner plank. Man undgår lamelsamlinger, og opnår dermed det eftertragtede planke-look, som mange også vælger til gulvene,” fortæller Henrik Jensen, direktør ved VejleTrappen.

Plank Natur trinene fås i ask og eg samt med mulighed for en børstet overflade. De bygges op på en kerne af finér og kan anvendes på langt de fleste trapper. Derudover findes der masser af muligheder for at benytte VejleTrappens bæredygtige og VOC-fri NATURA Olier og dermed opnå et helt unikt look.
”NATURA er vores helt egen tilpasset olie, som vi kan tilbyde i et væld af forskellige farver - faktisk har vi ikke mindre end 12 forskellige standardfarver og kan tilbyde op til 40 forskellige varianter. Farverne giver trappen et individuelt look.” siger Henrik Jensen.

Udviklingen af Plank Natur kommer i forlængelse af, at VejleTrappen ønsker at tilbyde kunderne et bredere design indenfor trapper. Samtidig er det en kærkommen mulighed for at passe på naturens ressourcer.

”Udover at vi vil tilbyde kunderne det, som de efterspørger, så er Plank Natur et mere bæredygtigt valg, det samme gælder trinkernen, som kommer fra bæredygtigt skovbrug. Vores lakker og maling er vandbaseret og VOC-reduceret med op til 77%, og NATURA olie er helt VOC-fri (fri for opløsningsmidler). Al emballering er af genbrugsmaterialer,” siger Henrik Jensen og tilføjer:
”Vi forsøger at tænke langsigtet og på bedste vis at udvikle gode og brugbare løsninger til gavn for vores kunder og ikke mindst miljøet.”


Relevant information

Plankelook
https://www.vejletrappen.dk/nyt-trappedesign-skaber-det-fuldendte-look/



Billeder


Pressekontakt

Tanja Oue Christensen
Trappesælger/Marketing
  23627400
  23627400
Henrik Elvin Jensen
Direktør
  86945512
  86945512

Firma

VejleTrappen A/S
Rørhaven 3
7100 Vejle, Danmark

  8694 5512
  23627400

www.vejletrappen.dk

Modtag nyheder fra Trappe på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire