Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden
16/10-24   -   Pressemeddelelse

Nei takk til PFAS i drikkevannet



Etter flere års voksende bekymring for de såkalte "evighetskjemikaliene" som PFAS*, tilbyr BRITA nå en enkel og holdbar løsning. Med en BRITA-filterkanne kan du redusere risikoen for å få disse kjemikaliene gjennom drikkevannet ditt betydelig. De filtreres rett og slett bort.

PFAS – bare navnet kan få det til å gå kaldt nedover ryggen. Disse stoffene, som finnes i alt fra klær til kjøkkenutstyr og kosmetikk, er kjent for å være nesten umulig å bryte ned i naturen og for å kunne være helseskadelig. Flere av dem mistenkes også for å være kreftfremkallende.

Siden 1940-tallet har PFAS været brukt i hundrevis av produkter, men problemet er at de forurenser grunnvannet og blir værende i lang tid. Eksponering skjer hovedsakelig gjennom mat, vann og luft. Mange miljøorganisasjoner har lenge krevet et EU-forbud mot disse kjemikaliene, da noen av dem kan være direkte skadelige for helsen vår.

Men nå er det gode nyheter fra BRITA, den tyske spesialisten innen vannfiltrering. Uavhengige tester fra både Japan og USA bekrefter at BRITAs MAXTRA PRO ALL-IN-1-filter kan fjerne opptil 80 % av PFOA og PFOS. «Vi er svært glade for å kunne gi forbrukerne ro i sjelen», sier Dr. Stephan Eichhorn fra BRITA. «MAXTRA PRO ALL-IN-1-filteret vårt fjerner opptil 80 % av PFOA og PFOS.»

Selv om vannverkene allerede gjør en stor innsats for å fjerne skadelige stoffer, kan det fortsatt være små rester i vannet ditt. Derfor kan det være en god idé å ta det siste steget og filtrere drikkevannet hjemme for å være helt sikker.

*) PFAS (perfluorerte og polyfluorerte alkylstoffer), som består av mer enn 4.700 kjemikalier, er en gruppe av ofte brukte menneskeskapte kjemikalier.



Relevant information

Les mer:
https://www.brita.no/

Se forhandlere:
http://Turn on the good times | BRITA®


Pressekontakt

Witt PR

Firma



, Norge



Modtag nyheder fra BRITA - Norge på mail

Tilmeld dig her
Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele