Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
28/08-09   -   Pressemeldinger

Nordmenn spiser for lite fisk

I gjennomsnitt inntar nordmenn ca 0,3 gram omega 3 fettsyrer pr dag gjennom sitt vanlige kosthold. Dette er lite da ernæringseksperter anbefaler minst 1-2 gram daglig.

De siste 40 årene har mange matvarer blitt utarmet for omega 3 fettsyrer, da fiskeoljen harskner lett og gir dermed matvarene kortere holdbarhet. Dette er en ren konsekvens av den industrielle matproduksjonen.

Helseeffekter av Omega 3

Det er viktig med et sunt kosthold som inneholder tilstrekkelig av de essensielle Omega 3 fettsyrene. Siden inntaket av omega 3 fettsyrer er så lavt i det norske kostholdet kan mange være tjent med kosttilskudd, for eksempel i form av fiskeoljekapsler.

Dersom du har et underskudd av naturlig omega 3 (http://www.vitomega.no/om-omega-3.aspx) i kostholdet ditt kan noen av symptomene være:

• Tørr hud
• humørproblem
• hukommelsesvansker
• plager med muskel og skjelett
• betennelsestilstander

Omega 3 kan ha betydning for hjernen, læringsevne, hud, hår, immunforsvaret, kolesterolnivå, og mye mer. Viktige kilder til Omega 3 er fet fisk, fiskeolje og selolje, men finnes også naturlig i en del mat og i en del vegetabilske produkter som for eksempel nøtter.

Om VitOmega

VitOmega AS tilbyr Omega 3, Q 10, CLA, kosttilskudd og helsekost fra sin nettbutikk - vitomega.no.

VitOmega ble etablert i Trondheim i 1993, og har 25 ansatte med lang erfaring og høyproduktkjennskap. I dag er VitOmega AS en av landets største leverandør og importør av 100 % naturlige fiskeoljer.

VitOmega kan kontaktes på tlf 72 83 90 90 eller -----.

Pressekontakter


Selskap

VitOmega AS
Heggstadmoen 5
7080 Heimdal, Norge

  47452818


Motta nyheter fra VitOmega AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire