Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom

FlexTack selvklebende festesokkel for alle underlag

02-02-17 - Pressemeldinger
FlexTack: Den fleksible festesokkelen som kan festes på både buede og vinklede overflater! Så enkelt! Hvorfor har vi ikke tenkt på det tidligere ? HellermannTyton's nye festesokkel FlexTack er fleksibel, selvklebende og man er ikke avhengig av slett overflate, og boring av hull er helt unødvendig!

HelaCon Plus Mini: 2. generasjon, 40% mindre enn sin forgjenger!

11-03-16 - Pressemeldinger
HelaCon Plus Mini er utviklet fordi størrelse og fokus på detaljer er avgjørende for maksimal bekvemmelighet i profesjonelle elektriske installasjoner.

Sporbare produkter for næringsmiddelindustrien

04-03-16 - Pressemeldinger
HellermannTyton er stolte over å kunne presentere et komplett program med sporbare produkter for kabelinstallasjoner og kabelbeskyttelse i næringsmiddelindustrien:

Kontaktpersoner

Gro Grønnhaug
Marketing mgr.
  23 17 47 00
  gro.gronnhaug@hellermanntyton.no
Jørn Klanderud
Produktsjef
  23174722
  jorn.klanderud@hellermanntyton.no

Firma profil

HellermannTyton er en ledende leverandør av produkter for å bunte - feste - merke - koble og beskytte kabler og tilhørende komponenter. Vi utvikler også fremtidsrettede systemer innen data- og nettverksteknologi. Den internasjonale gruppen HellermannTyton har vært etablert i Norge i mer enn 30 år. HellermannTyton AS hovedkontor ligger på Alnabru, ca. 5 km. nord for Oslo sentrum.

Følg oss på sosiale medier

Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire