Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
02/02-17 - Pressemeldinger

FlexTack selvklebende festesokkel for alle underlag

FlexTack: Den fleksible festesokkelen som kan festes på både buede og vinklede overflater! Så enkelt! Hvorfor har vi ikke tenkt på det tidligere ? HellermannTyton's nye festesokkel FlexTack er fleksibel, selvklebende og man er ikke avhengig av slett overflate, og boring av hull er helt unødvendig!

11/03-16 - Pressemeldinger

HelaCon Plus Mini: 2. generasjon, 40% mindre enn sin forgjenger!

HelaCon Plus Mini er utviklet fordi størrelse og fokus på detaljer er avgjørende for maksimal bekvemmelighet i profesjonelle elektriske installasjoner.

04/03-16 - Pressemeldinger

Sporbare produkter for næringsmiddelindustrien

HellermannTyton er stolte over å kunne presentere et komplett program med sporbare produkter for kabelinstallasjoner og kabelbeskyttelse i næringsmiddelindustrien:

04/06-15 - Pressemeldinger

Sporbare produkter for næringsmiddelinduistrien - festemateriell og kabelbeskyttelse

HellermannTyton er stolte over å kunne presentere et komplett program med sporbare produkter for kabelinstallasjoner og kabelbeskyttelse i næringsmiddelindustrien:

04/06-15 - Pressemeldinger

Buntebånd med spesielle egenskaper forenkler installasjonsarbeidet

Q-Ties fra produsenten og markedslederen HellermannTyton har en spesiell forlås-funksjon som gjør installasjonsjobben enklere og sparer tid.

22/04-15 - Pressemeldinger

Volvolist - nå også med kjerne i syrefast rustfritt stål

Volvolist - velkjent produkt for alle som har behov for å beskytte skarpe kanter!

20/04-15 - Pressemeldinger

Nytt produkt fra HellermannTyton: Bristbeskyttelse for hydraulikkslanger

HellermannTyton lanserer en spesiell kabelstrømpe som fungerer som brist-beskyttelse på slanger og rør og reduserer risiko for skade på personell som jobber i utsatte miljøer. Beskyttelsesstrømpen bidrar også til å redusere vedlikeholds- og utskiftningskostnader på hydraulikkslanger.

11/03-15 - Pressemeldinger

Produktnyhet fra HellermannTyton, 100% vanntette koblingsbokser

Nye koblingsbokser for permanent og fullstendig vanntett kobling - Serie Hensel WP. For innstøping iht. DIN VDE V 0606-22-100

27/10-14 - Pressemeldinger

Hensel KF koblingsbokser i nytt design

Mange detaljer har blitt optimalisert i Hensel's nye generasjonen koblingsbokser: Huset er fullstendig redesignet, og har blitt enda mer robust, med mye plass for kabling.

08/10-14 - Pressemeldinger

Printersystemer for kundetilpasset merking

HellermannTytons printersystemer gjør det enkelt å merke ledninger, kabler, komponenter og annet utstyr. Spesielle etiketter og merker - også pregede stålskinner for alle typer industrielle applikasjoner, kan nå produseres "on site" ved behov.

03/10-14 - Pressemeldinger

HellermannTyton`s stålbånd er testet for å tåle en kortslutning av generatorkabler lagt i trefoil formasjon.

Testene er utført av NEFI High Power Laboratory i Norge - et medlem av Scandinavian Association for Testing of Electric Power Equipment (SATS). Testene viste at HellermannTyton`s rustfrie stålbånd kan motstå store krefter som en kortslutning utløser i kraft kabler, når de er lagt i en "worst case" trefoil forlegning.

30/07-14 - Pressemeldinger

EV07: Nytt monteringsverktøy for strips / buntebånd

Med EVO7 lanserer HellermannTyton et monteringsverktøy som kombinerer komfort og funksjonalitet. Den innovative og patenterte TCL-teknoligien (Tension/Lock/Cut) gjør at montøren betjener vertkøyet med svært liten kraft. Kutting av båndet er meget enkelt, tilbakeslag er eliminert og den fysiske belastningen på brukeren reduseres betraktelig.

29/07-14 - Pressemeldinger

Cable Scout: Det nye verktøyet som muliggjør kabeltrekking på rektordtid!

Cable Scout fra HellermannTyton er utviklet for å løse alle de utfordringer elektrikeren står ovenfor når kabler skal føres rundt i installasjoner hvor det er vanskelig å komme til, eller hvor det er dårlig sikt og trangt om plassen.

22/07-14 - Pressemeldinger

Nye strips fra HellermannTyton: Q-Serien: monteres så enkelt at det kan gjøres i blinde!

Q-Serien fra HellermannTyton: Buntebåndene med de smarte låsehodene - Kabelinstallasjoner har aldri vært enklere.



Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire