Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
21/08-19   -   Pressemeldinger

Instablogger blenderen - #nofilterneeded



Velkommen hjem fra ferie. Tilbake til gode, sunne hverdagsvaner, så kroppen kommer i balanse. Men uten at det blir for tungvint, takk. Witt Velocity vakuumblender gjør det enklere å leve sunt. Når du blender, blir det ikke noe søl - og foregår blendingen til og med i vakuum, bevares alle fibre, vitaminer og næringsstoffer.

På Witts nye, innovative Velocity vakuumblender kan du lage lekre smoothies, supper og dressinger med masser av fibre, vitaminer og næringsstoffer – uten søl!

Perfekte smoothies. Flott, jevn konsistens og farge!
Problemet med tradisjonelle blendere er, at store mengder luft piskes inn i juice og smoothies, så de umiddelbart begynner å oksidere. Dermed nedbrytes en del vitaminer, konsistensen blir skummende, juicen misfarges og konsistensen skiller seg.

Når du blender i vakuum, unngår du å piske luft inn i smoothien eller suppen. Strukturen blir jevnere, fargene klarere og smaken fyldigere. Og du bevarer mange flere vitaminer og antioksidanter. I tillegg forlenges holdbarheten betraktelig - helt opptil 7 dager!

Med Witt Velocity vakuumblender har vi ganske enkelt tatt det beste fra blenderen og kombinert det med alle fordelene ved vakuum og pakket løsningen inn i lekkert, nordisk design. Witt Velocity er din nye vakuumblender og den eneste, du noensinne behøver. Til en fornuftig pris.

PS. Witt Velocity Vakuumblender er også kjent som ’Insta blogger blenderen’, for mat- og juicebildene taler for seg selv. Filter er helt unødvendige her.

Spesifikasjoner
• 1500W
• 32.000 omdreininger /min.
• Pulsfunksjon
• 6 kniver i rustfritt stål
• Støyreduserende skjold
• Beholder i BPA-fri Tritan
• Hvitt lys i dreieknappen
• Hvitt lys rundt funksjonsknappene

Veil. pris: 3.499,- NOK





Relevant informasjon

Høyoppløselige bilder:
https://we.tl/t-SgOhgjaCqQ


Bilder


Pressekontakter

Randulf Rossbach
Area Manager, Witt Norge

Selskap

Witt Norge
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  32 82 99 40

www.witt.no

Motta nyheter fra Witt - Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire