Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Seneste billeder


Kontaktpersoner

Bent Ahlgreen
  +4530141540
  bent@ahlgreen.info

Virksomhedsprofil

CALOMETRIC er en ny dansk etableret virksomhed baseret på mange års praktisk erfaring i at udarbejde varme- og forbrugsregnskaber for en større ejendomsadministration i København, og dermed også et grundigt administrator kendskab til stort set alle de nuværende aktørers gøren og laden.

Foranlediget af dette ejendomsselskabs eller rettere de administrerede foreningers benyttelse af mange forskellige varmeregnskabsfirmaer og de dermed forskelligartede systemer opstod tanken om, at etablere et eget varmeregnskabsfirma, der så kunne indgå som en del af den service, som ejendoms-administrator kunne tilbyde.
Det var nu ikke så meget tanken om selv at drive et sådant, men mere behovet for at have et samlet overblik uden for megen brug af regneark, skemaer og gule memosedler, og så ikke mindst ønsket om, at bruge færre ressourcer på at udarbejde varme- og forbrugsregnskaberne, som så omvendt konfliktede med ønsket om at vide mere om "det hele".

Nysgerrigheden og interessen for alt, der rørte sig omkring det lovgivningsmæssige og det tekniske, var vakt, og hvis man tillige kunne nå frem til administrative løsninger, som ville være gøre det nemmere at håndtere forløbet, besluttede undertegnede at etablere et nyt og anderledes varmeregnskabsfirma, - hvilket hermed være gjort!

Det er vores mission at kunne tilbyde alle flerbrugerejendomme og erhvervsejendomme en akkurat fordeling og afregning af udgifterne til vand, varme, el mv. ud fra præcise målinger af det individuelle forbrug. Heri indgår på sigt også løbende at forbinde os med ejendommens forsyningsmålere på varme og vand, så vi dermed har det totale overblik over varme ind og varmeforbrug og vand ind og vand forbrugt.
Da vil man have en meget konkret viden, man kan forholde sig til og agere på.

Det er også vores mission, måske den mest påtrængende, at kunne tilbyde nogle gode værktøjer til brug for administrator/udlejer, for at gøre deres arbejde med varme- og forbrugsregnskaberne nemmere, og ikke mindst tidsbesparende.
Og endelig, så er det en del af missionen ikke at efterlade specielt de mange andels- og ejerforeningernes formænd/bestyrelser på "Herrens mark" ved at kunne tilbyde professionel råd og vejledning, involvere dem og give dem mulighed for at tage kompetent stilling, når det gælder deres ejendommens varme- og forbrugs-regnskaber, ved at kunne hjælpe til forståelsen af indholdet deri, og sammen følge op på eventuelle konsekvenser deraf.

CALOMETRIC's ide'grundlag er at levere:
·Forbrugsregnskaber med fordeling af alle typer af udgifter i en ejendom
·Online services med præsentationer af måledata og forbrugsregnskaber
·Fjernaflæsning
·Webbaserede og letforståelige værktøjer for udlejer/administratorer
·Tilgængelig data for beboere
·Nærvær og tilgængelighed på alle områder

CALOMETRIC har firmaadresse i Klokkerholm i Vendsyssel. Det er her tankerne er tænkt, men det er naturligvis i de store byer vort kundepotentiale findes.
Det er midt i debatten om bæredygtighed og ressourcer vigtigt for os, at kunne etablere arbejdspladser i et af Danmarks yderområder, og da internettet er opfundet og næsten 90 procent af vores arbejde foregår derpå, så behøver vi blot at supplere med en telefon, en bil og Norwegian for at kunne servicere vore kunder.
CALOMETRIC vil sikkert alligevel indenfor en overskuelig fremtid indgå i et kontorfællesskab i København, for det er jo alt andet lige dér frøet til CALOMETRIC, blev sået - og dér vi indtil videre har det største netværk.

Nu er vi gået i luften med vores projekt, og det vil naturligvis glæde os og vore samarbejdspartnere om vore bestræbelser også udmønter sig
i rigtigt mange konkrete henvendelser, og vi vil selvfølgelig gøre alt for at leve op til den tillid, der bliver udvist os i et marked, hvor kunderne typisk er meget trofaste eller måske blot sjældent overvejer et skifte fra en mangeårig leverandør til en helt ny af slagsen, selvom der oven i købet kunne være en besparelse af hente, - også dér!

Følg os på de sociale medier

Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele. Vi har 25 års erfaring.