Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Kontaktpersoner

Annie Grundtvig
  +45 30253506
  moremusic@moremusic.dk

Virksomhedsprofil

Om More Music

Booking
More Music formidler musik til spillesteder, festivaller, events, firmaarrangementer, foreninger og private fester - alle arrangementer med musik.
More Music booker egne artister og kan formidle kontakt til andre artister.

Promotion
More Music udarbejder i samarbejde med artisten pressemateriale og planlægger pressestrategi til promotion ved musikudgivelse, koncerter og andre mårrettede pressehenvendelser.

Management
More Music kan varetage opgaver, der fremmer artistens karrieremuligheder.

Label
More Music kan indgå i samarbejdet om udgivelse af musik.

Visioner
More Music arbejder med artister, der musikalsk bevæger sig indenfor reggae, roots, latin, pop, soul og crossover mellem genrene.
More Music har fokus på artister og bands, der arbejder med egen stil og udtryk, har fokus på livespillet musik og lyden af den analoge verden.
Det kan være en god cover eller originalt "¨materiale med musikalsk særkende. Der skal være noget særligt at byde på udtryksmæssigt i genre, tekst og musik.
More Music er startet i 2014 af Annie Grundtvig. Hun er selv musiker og er drevet af kærlighed til musik.
Engagement, ambitioner og hurtige svartider samt tillidsfuldt samarbejde med kunderne er arbejdsgrundlaget for More Music.

Musik skal spilles, musik skal opleves, musik skal mærkes og musik skal bevæge.


Følg os på de sociale medier

Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele