Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Ulla Coco er ny præsident i Hornbæk Rotary Klub

05-08-24 - Pressemeddelelse
Ulla Coco Jensen vil fokusere på at gøre klubben mere synlig og skaffe nye medlemmer til klubben. Derudover vil hun arbejde videre med et internationalt hjælpeprojekt i Sydafrika, som klubben planlægger at besøge senere på året.

Hornbæk Rotary inviterer til sit skønne morgenløb for både sprintere og luntere

23-07-24 - Pressemeddelelse
Hornbæk Rotary Klub afholder lørdag 27. juli 2024 kl. 09.30 det traditionsrige Hornbækløb. Deltagerne kan enten vælge mellem at løbe eller gå 5 eller løbe 10 kilometer, så alle kan være med og nyde den smukke rute. Alt overskud fra løbet går til at støtte initiativer til fordel for lokalområdet.

Hornbæk gør klar til folkefest i kondisko – Hornbækløbet 2024 kalder

02-07-24 - Pressemeddelelse
Lørdag morgen den 27. juli bliver der atter folkefest i kondisko i Hornbæk, lidt ligesom Royal Run, bare uden den kongelige familie. Ja, alle medlemmer er naturligvis mere end velkomne! Vi ved jo, at de er i topform. De skal bare gå ind på hjemmesiden hornbaekløbet.dk og melde sig og betale startgebyret. De kan selv vælge, om de vil løbe fem eller ti kilometer.

Seneste billeder


Kontaktpersoner

Susanne Ekelund
Løbsansvarlig, Hornbækløbet, Hornbæk Rotary Klub
  23745616
  susanneekelund@icloud.com
Ulla Coco Jensen
Pressekontakt, præsident Hornbæk Rotary Klub 2024-2025
  +45 4063 1042
  ulla@scandicolor.dk

Virksomhedsprofil

Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence. Rotary består af engagerede og motiverede mænd og kvinder, der sætter høje etiske standarder som mål.

Rotary er en unik, verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau. Rotary er for mænd og kvinder i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer.

Rotary er for dem, som har engagement og overskud til at udføre et værdifuldt arbejde sammen med andre - for lokalsamfundet og for den internationale verden.

Følg os på de sociale medier

Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele