Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Årets Papageno-pris går til journalist Bjørg Tulinius på Kristelig Dagblad

09-09-24 - Pressemeddelelse
Papageno-prisen 2024 går til journalist Bjørg Tulinius på Kristelig Dagblad for to artikler, som fortæller om en af landets mest anerkendte sociologer, der tog sit eget liv, og hvordan de efterladte fik hjælp efter dette og insisterede på at tale om selvmord og deres sorg. Prisen uddeles i forbindelse med Verdensdagen for Selvmordsforebyggelse d. 10. september 2024.

Hvem skal have årets Papageno-pris?

06-03-24 - Pressemeddelelse
Nu er der mulighed for at indstille kandidater til Papageno-prisen 2024. Prisen uddeles for at sætte fokus på, at medieomtale kan være med til at forebygge selvmord, hvis den sker på en sober, respektfuld og informativ måde. Fornuftig medieomtale af selvmord kan nemlig få selvmordstruede til at søge hjælp.

Årets Papageno-pris går til pianisten og komponisten Frans Bak

04-09-23 - Pressemeddelelse
Papageno-prisen 2023 går til komponist Frans Bak for sit unikke koncept for efterladte efter selvmord: Sange til min mor – sange om sorg og kærlighed efter selvmord. Prisen uddeles i forbindelse med Verdensdagen for Selvmordsforebyggelse d. 8. september 2023 i Hillerød. Sammen med prisen følger 10.000 kroner.

Seneste billeder


Kontaktpersoner

Christina Petrea Larsen
Centerleder, Center for Selvmordsforskning
  crpe@cfsmail.dk
Kir Klysner
Dansk Journalistforbund
  31137377
  kir@klysner.dk
Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele