Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Kontaktpersoner

Jacob Cortsen
  70605068
  31676062
  jc@merkurservice.dk

Virksomhedsprofil

Merkur Service er et rengøringsfirma der dækker hele København og resten af Sjælland. Vi har høj fokus på miljøet i vores rengøring de andre services vi også tilbyder vores kunder. Det betyder vi kun bruger Svanemærket rengøringsmidler, når vi gør rent. Samtidig gør vi brug af fra vugge til gravprincippet som sikre miljøet bliver belastet mindst muligt. Vores største kundegrupper vi har som rengøringsfirma er for nuværende primært beliggende i København og på Nordsjælland.

Det er ikke kun den almindelige rengøring men også den mere specialiserede rengøring som Merkur Service tilbyder. Det betyder vi også tilbyder rengøring som kræver høj hygiejne og desinfektion i udførelsen af rengøringsarbejdet.

Merkur Service har hele vejen høj fokus på at levere kvalitets rengøring og service til vores kunder. Derfor tilbyder vi unikke løsninger til alle vores kunder. For at kunne give en varieret rengøringsmodel bruger vi INSTA 800 til at fastligge kvaliteten af vores rengøringskvalitet.

Vi har også høj fokus på vores medarbejders trivsel hos Merkur Service. Vi tror på, at ved at have veluddannet og dygtige medarbejdere øger vi arbejdsglæden og den faglige stolthed hos hver enkelt medarbejder. Merkur Service forventer og opfordrer vores medarbejdere til innovation og vidensdeling. Det gør vi hele tiden er med på de nyeste tendenser og også har en vision om, at være med til at skabe og udvikle dem.

En af de ting hvor Merkur Service skiller sig markant ud fra andre rengøringsfirmaer er ved at prøve at få omverden til at forstå, hvor specialiseret rengøring i dag er blevet. En hver kan i princippet åbne et rengøringsfirma i dag. Det beklageligt nok bare ikke det sammen som at have den viden der skal til. Professional rengøring kræver i dag høj specialiseret viden for kunne gøre dette bedst muligt. Både metoder og materialer kræver bred viden for kunne gøre tingene bedst og mest effektivt. Det er ikke bare rengøringsmidlerne der her er i spil, men også brugen af microfiber der kræver et vist vidensniveau at bruge. Ved manglende viden af hvordan man bruger netop microfiber, som er meget brugt i rengøringsbranchen, kan materialet det bruges på blive ødelagt. Desværre er der især her stor mangel på viden i branchen om hvilken og hvor den enkelte type microfiber må bruges. Dertil er metoder og rengøringsmidler også komme top på et højere vidensniveau, som kan være med til at skåne miljøet ved korrekt brug. Desværre kan det også være med til at gøre skade på miljøet og samtidig resultere i et dårligere rengøringsresultat.

Hos Merkur Service har vi en vision om at hæve respekten og forståelsen for den viden professional rengøring i dag kræver af den enkelte rengørings- og serviceassistent, samt den viden det kræver drive et professionalt rengøringsfirma i en hård branche med mange uprofessionelle rengøringsfirmaer.
Merkur Service dækker som rengøringsfirma lige nu hele København og Sjælland, men vil med tiden blive et landsdækkende rengøringsfirma der også tilbyder facility service.

Følg os på de sociale medier

Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele